Zoom introduce Focus Mode, care ajută la concentrare în timpul studiului de acasă

Scris de | 13 august, 2021
Zoom introduce Focus Mode, care ajută la concentrare în timpul studiului de acasă
foto via @ubergizmo.com

De parcă nu ar fi fost destul de ușor să fii distras în clasă, probabil că este și mai ușor atunci când te afli în confortul propriei case, al patului tău și fără ca nimeni să știe dacă ești atent sau nu. Evident, acest lucru nu este neapărat favorabil dacă dorești să înveți, motiv pentru care Zoom a luat decizia de a introduce un Focus Mode.

Potrivit Zoom, „Focus Mode permite educatorilor să vadă videoclipurile elevilor lor, iar elevilor să-și vadă profesorii fără să vadă alți participanți la clasă. Cu această funcție, profesorii își pot supraveghea clasa, dar elevii nu vor fi distrași de feed-urile video ale colegilor lor și nici nu se vor simți conștienți de pornirea propriei camere.”

Zoom adaugă: „Aceasta se extinde în partajarea ecranului, deoarece host-ul și co-host-ul pot vizualiza și comuta între ecranul partajat al fiecărui participant, în timp ce participanții își pot vizualiza doar propriul conținut. Dacă gazda constată că conținutul unui participant ar trebui distribuit cu alții, aceștia pot începe cu ușurință să partajeze ecranul participantului cu alții. „

Funcția ar trebui să facă parte din cea mai recentă actualizare a aplicației, așadar, dacă dorești să încerci Focus Mode, asigură-te că ai descărcat și instalat cea mai recentă versiune de Zoom.

Etichete: ,

Sursa: Zoom’s New Focus Mode Helps You Kid Stay Focused While Studying From Home