Convorbirile Zoom ar putea mult mai distractive și mai interesante. Ce va îmbunătăți aplicația

Scris de | 11 februarie, 2021
Convorbirile Zoom ar putea mult mai distractive și mai interesante. Ce va îmbunătăți aplicația
foto via @ubergizmo.com

Situația pandemică ne-a adus într-un punct diferit al vieții, iar toate activitățile noastre s-au mutat în mediul online, inclusiv job-urile și tot ce implica acest lucru. Statul în fața unui calculator, într-o convorbire,  poate fi plictisitor uneori, așa că dacă folosești Zoom pentru a comunica cu prietenii și membrii familiei, atunci ai putea fi interesat de faptul că Zoom va lansa o grămadă de jocuri noi și distractive, filtre care vă te vor ajuta să condimentezi întâlnirile și să le faci puțin mai interesante.

Zoom a anunțat de fapt noile filtre în septembrie 2020, dar se pare că utilizatorii le descoperă acum. Aceste filtre sunt interesante pentru că, în loc să suprapună pur și simplu o mască pe față, unele dintre ele pot face ajustări minore la aspectul tău, cum ar fi o barbă cu aspect funky sau sprâncene ciudate și nebune.

Pentru a utiliza aceste filtre, tot ce trebuie să faci este să începi o sesiune de Zoom și să accesezi Setări video. Selectează Fundal și filtre și caută Studio Effects (Beta). După cum sugerează și numele, acest lucru este încă în versiune beta, deci este posibil ca unele funcții să nu funcționeze așa cum se intenționează, dar ar trebui să fie suficient de stabile.

Asigură-te că, atunci când utilizezi aceste filtre, știi cum să le dezactivezi și că le folosiți când și cum trebuie.

Etichete: , ,

Sursa: Zoom Added A Bunch Of New Filters To Help Spice Up Your Meetings