Cum arată Skysphere, noul concept car Audi care își poate schimba forma cu o apăsare de buton

Scris de | 17 august, 2021
Cum arată Skysphere, noul concept car Audi care își poate schimba forma cu o apăsare de buton
foto via @geeky-gadgets.com

De obicei, atunci când alegi o mașină, există lucruri pe care trebuie să le iei în considerare. De exemplu, dacă ai o familie de patru persoane, cumpărarea unui coupe cu două locuri nu prea are sens. Cu toate acestea, Audi a creat un concept car pe care îl numesc Skysphere, care, printr-o simplă apăsare de buton, îi poate transforma și schimba forma. Adica aceasta se poate transforma pentru a oferi șoferului o experiență diferită.

Potrivit Audi, Skysphere are două moduri – Sport și Grand Touring. Modul sport este ceea ce te-ai putea aștepta de la un design asemănător unui roadster, dar apăsarea modului Grand Touring va permite mașinii să se extindă cu 25 de centimetri și ascunde atât volanul, cât și pedalele. Potrivit Audi, „În acest mod, volanul și pedalele se deplasează într-o zonă invizibilă; senzația de spațiu din concept car deschide tărâmuri de posibilități complet noi pentru un decapotabil atât de sportiv.

Între timp, Skysphere Audi urmărește automat traficul cu sistemul său de senzori și îi conduce pe participantii la trafic în siguranță la destinație. ” Acestea fiind spuse, înainte de a te entuziasma prea mult, reține că acesta este doar un concept. Audi nu are planuri (cel puțin chiar acum) să-l transforme într-un vehicul de producție, însă având în vedere faptul cî sunt din ce în ce mai căutate astfel de autovehicule, ar putea deveni realitate într-un viitor apropiat. 

Etichete: , ,

Sursa: Audi’s Concept Car Can Change Its Shape At A Touch Of A Button