AppleCare + este acum disponibil pentru Mac sub formă de abonament anual

foto via @ubergizmo.com

Problema cu achiziționarea unei garanții extinse este că poate fi destul de costisitoare. AppleCare + nu face excepție de la această regulă, dar compania a aplicat o nouă schimbare care ar putea să o facă mai accesibilă în avans.

După cum a menționat Mark Gurman de la Bloomberg în buletinul informativ Power On, se pare că Apple a introdus recent o nouă opțiune pentru modul în care clienții pot plăti pentru AppleCare +.

În loc de metoda actuală, care este o achiziție unică, bună timp de 3 ani, noua metodă îți va permite să te „abonezi” la planul AppleCare +. Deci, cât costă acest lucru? Va depinde de Mac-ul tău, dar Gurman a dat un exemplu cu MacBook Pro în care costul normal al AppleCare + este de 380 de dolari.

Cu toate acestea, dacă vrei să optezi pentru abonament, el va costa 140 de dolari pe an. În cele din urmă, acest serviciu se ridică la 420 de dolari, ceea ce înseamnă cu 40 de dolari mai mult decât ar fi costat planul normal. Cu toate acestea, opțiunea este bună dacă nu poți sau nu vrei să plătești în avans 380 de dolari.