Motivul pentru care ar trebui să te gândești de două ori înainte să-ți actualizezi iPhone-ul la iOS 14.7.1

Scris de | 24 august, 2021
Motivul pentru care ar trebui să te gândești de două ori înainte să-ți actualizezi iPhone-ul la iOS 14.7.1
foto via @ubergizmo.com

Nu cu mult timp în urmă, Apple a lansat o nouă actualizare iOS, anume 14.7.1. Ea viza unele bug-uri din platformă, dar se pare că a realizat chiar mai mult decât atât, și nu într-un mod bun. 

Conform diferitelor rapoarte, actualizarea a creat probleme de conectivitate celulară. Potrivit utilizatorilor care și-au împărtășit grijile si problemele, după actualizare, aceștia primeau un mesaj „Fără serviciu” în partea de sus a ecranului smartphone-ului lor. 

Toate modelele de iPhone se confruntă cu această problemă. De asemenea, nu pare să existe nici un fel de rezolvare universală, deoarece nu se aplică aceeași metodă pentru toată lumea. Pentru unii funcționează ceva, iar pentru alții altceva, și important este să încerci tot ceea ce se poate pentru a găsi rezolvarea cat mai repede, în caz că ai ghinionul să dai peste această problemă.

Apple nu a declarat nimic oficial, așa că nu suntem siguri dacă producătorul știe despre asta. Cu toate astea, compania are un document de asistență care le spune utilizatorilor ce trebuie să facă dacă întâmpină vreun mesaj „Fără serviciu”. De asemenea, aceștia au recomandat utilizatorilor să verifice dacă există o actualizare a operatorului care ar putea rezolva problema. 

Etichete: , , ,

Sursa: iOS 14.7.1 Is Causing Cellular Connectivity Issues For Some iPhone Users