Gmail va permite în curând utilizatorilor să se apeleze reciproc în cadrul aplicației

Scris de | 10 septembrie, 2021
Gmail va permite în curând utilizatorilor să se apeleze reciproc în cadrul aplicației
foto via @ubergizmo.com

În acest moment, Google își separă diferitele aplicații și servicii. Gmail este serviciul său de e-mail, Meet este serviciul său de conferințe video și așa mai departe. Cu toate acestea, Google a anunțat  câteva modificări viitoare care ar transforma Gmail într-o platformă hibridă în care utilizatorii pot face mai multe lucruri în cadrul aplicației, în afară de a-și verifica e-mailurile.

Ca parte a actualizării la Google Workspace, se pare că, în viitor utilizatorii Gmail vor putea să se sune reciproc pe Google Meet, cu excepția faptului că se poate face în aplicația Gmail în sine și nu în aplicația Meet. Acest lucru va simplifica accesul utilizatorilor la apeluri și va facilita accesul acestora.

Potrivit Google, „apelarea Google Meet este o experiență perfectă de inițiere a unui apel video sau audio între unul sau mai mulți participanți, cu întâlniri video mai structurate și programate.”

Google a integrat deja chat-ul în Gmail, deci nu putem spune că ne mirăm că urmează integrările Meet. Se așteaptă ca modificările să înceapă să fie lansate pentru clienții de întreprindere în următoarele săptămâni.

Etichete: , , , ,

Sursa: Gmail Will Soon Let Users Call Each Other Within The App