TP-Link lansează Omada EAP610 Wi-Fi 6, un router pentru spațiile mari

Scris de | 18 octombrie, 2021
TP-Link lansează Omada EAP610 Wi-Fi 6, un router pentru spațiile mari

TP-Link anunță lansarea pe piața din România a noului Access Point Wireless Dual-Band din gama sa de business, Omada EAP610 Wi-Fi 6. Acesta reprezintă o soluție pentru proprietarii de business-uri care doresc un router cu Wi-Fi 6, beneficiind astfel de viteze mai bune, de o capacitate mai mare a rețelei, dar și de lag mai scăzut.

Viteze Wi-Fi 6

Access Point-ul Wireless Dual-Band Omada EAP610 cu montare pe tavan îmbunătățește viteza și fluiditatea conexiunii, pentru mai multe dispozitive conectate.

În plus, acesta se conectează în platforma Omada SDN, integrându-se cu celelalte dispozitive care formează rețeaua de business. Managementul centralizat, realizat via Cloud, permite realizarea unei rețele scalabile, cu o singură interfață.

Mai mult, datorită tehnologiei Omada Mesh, implementarea se realizează mai simplu. Astfel, Access Point-ul Wi-Fi 6 Omada EAP610 extinde semnalul către zonele mai greu de acoperit, fără să fie nevoie de conectarea unor cabluri suplimentare. Dispozitivele sunt conectate automat unul cu celălalt, în vreme ce tehnologia Self Healing se asigură că utilizatorii rămân conectați chiar și atunci când un Access Point își întrerupe funcționarea.

Design

Designul Access Point-ului Omada EAP610 permite integrarea lui în orice mediu, putând fi montat pe tavan. Acesta trebuie doar poziționat pe perete, apoi rotit pentru o fixare sigură, și este gata de utilizare.

Access Point-ul Omada EAP610 cu tehnologie Wi-Fi 6 este disponibil în oferta distribuitorilor oficiali TP-Link Romania, dar și în oferta partenerilor specializați (VAR Omada SDN).

Gama TP-Link Omada

TP-Link Omada este o soluție de business cu Wi-Fi cu management centralizat, dedicată rețelelor Business pentru integrarea Gateway-urilor, Switch-urilor, Access Point-urilor și a altor dispozitive într-o soluție SDN. Soluția Omada SDN oferă o administrare centralizată via cloud pentru a crea o rețea scalabilă – totul controlat dintr-o singură interfață.

O rețea SDN este construită în jurul unui sistem de control software ce realizează automat distribuția serviciilor de rețea și a datelor. Automatizarea soluției de rețea SDN se bazează pe separarea fluxurilor de date transmise în rețea, prin intermediul unui punct de control centralizat și al funcțiilor care vin la pachet cu dispozitivele TP-Link.

Soluția TP-Link Omada SDN este concepută pentru implementarea în diferite spații mari, pentru industria Horeca, pentru Retail, Birouri, Sănătate, Școli și multe altele. Soluțiile pe bază de scenariu au beneficii multiple și satisfac nevoi de rețea diferite, în medii diferite.

Etichete: , ,