Când se lansează Arcane pe Netflix, serialul cu personaje din League of Legends

Scris de | 19 octombrie, 2021
Când se lansează Arcane pe Netflix, serialul cu personaje din League of Legends

Arcane, primul serial produs de Riot Games, va avea premiera locală duminică, 7 noiembrie la ora 04:00 pe Netflix. Primul episod din serialul Arcane va putea fi urmărit de fanii jocului League of Legends și pe Twitch.tv, iar creatorii de conținut pasionați de League of Legends pot retransmite primul episod al serialului exclusiv pe platforma de streaming. Arcane este primul serial de pe Netflix care va debuta în acest mod.

Premiera globală va fi transmisă de către streameri și influenceri din peste 30 de țări și poate fi retransmisă de orice utilizator de Twitch.tv, astfel încât fanii să poată viziona premiera Arcane în direct cu comunitățile lor. Fanii care vor lua parte la watch party-ul digital pe Twitch vor primi Twitch Drops, articole exclusive in-game în jocurile Riot.

Premiera serialului Arcane va fi parte a unui eveniment global pentru jucătorii și fanii League of Legends, alături de Campionatul Mondial League of Legends din 2021, eveniment care anul trecut a avut 49,45 de milioane de spectatori simultani din întreaga lume.

Cele trei acte din Arcane, alcătuite din trei episoade fiecare, vor fi lansate simultan pe Tencent Video în China și Netflix la nivel global.

Bazat pe universul League of Legends, Arcane spune povestea conflictului dintre orașul bogat Piltover și mahalalele orașului subteran Zaun. Cunoscut în Runeterra drept „orașul progresului”, multe dintre cele mai strălucite minți locuiesc în Piltover.

Însă creația tehnologiei hextech care îi va permite unui om să controleze energia magică va amenința acest echilibru între cele două orașe. În timp ce Arcane va spune poveștile campionilor din League of Legends, seria este de sine stătătoare având o lume complexă cu povestiri surprinzătoare, pline de decizii morale.   

Etichete: , ,