De acum poți folosi Whatsapp direct de pe desktop, fără telefon

Scris de | 10 noiembrie, 2021
De acum poți folosi Whatsapp direct de pe desktop, fără telefon

Folosirea WhatsApp pe computer în trecut însemna de regulă că trebuie să-ți ții telefonul în apropiere și pornit, deoarece versiunea de web a aplicației se conectează cu telefonul tău. Dezavantajul acestui mod de utilizare este că, dacă telefonul tău își pierde conexiunea sau rămâne fără baterie, nu vei putea folosi WhatsApp pe desktop. Cu toate acestea, cei de la Whatsapp au reușit în sfârșit să schimbe asta, începând să lanseze la scară largă o funcție care până acum se afla în Beta pentru un număr restrâns de utilizatori și permitea acestora să folosească aplicația pe desktop fără a se mai conecta la smartphone.

Funcția este încă în versiunea Beta, dar aproape toți utilizatorii pot lua parte acum la ea, pentru a o testa. Tot ce trebuie să facă este să-și conecteze dispozitivele (smartphone și laptop/desktop) o dată, ca parte a configurației, și apoi chiar dacă smartphone-ul tău este oprit sau dacă pierzi conexiunea, vei putea în continuare să trimiți și să primești mesaje pe WhatsApp pe desktop.

WhatsApp notează că există unele limitări ale funcției în acest moment, în care nu poți efectua apeluri către dispozitive care ar putea rula o versiune mai veche a aplicației, dar se presupune că, pe măsură ce mai mulți utilizatori actualizează, ar trebui să devină mai puțin o problemă în viitor. 

 

Etichete: , , ,

Sursa: WhatsApp Can Now Be Used On Your Computer Without A Phone