Ce parteneriat foto a încheiat Xiaomi pentru următorul său flagship

Scris de | 17 noiembrie, 2021
Ce parteneriat foto a încheiat Xiaomi pentru următorul său flagship
foto via @gsmarena.com

La începutul acestui an, un zvon a sugerat că parteneriatul Huawei-Leica s-a încheiat, iar brandul de fotografie caută alți parteneri pe termen lung. Zvonurile inițiale s-au îndreptat către Honor și Xiaomi și se pare că cel puțin jumătate din acestea au fost corecte.

Potrivit unei postări Digital Chat Station de pe Weibo, Leica a încheiat deja un acord cu Xiaomi, astfel încât viitorul Xiaomi 12 Ultra va avea o cameră marca Leica. Smartphone-ul este așteptat să sosească cândva în primul trimestru din 2022, ceva mai târziu decât seria standard Xiaomi 12.

Nu este clar în acest moment ce contribuții va aduce Leica la configurarea camerei, dar cel puțin ne putem aștepta la un filtru de culoare special realizat pentru Xiaomi și o contribuție cu privire la procesarea generală, lucruri pe care le vedeam și la terminalele Huawei.

Leica pare să fie în căutarea de a realiza parteneriate cu mai multe companii în ultima perioadă, după mulți ani în care a oferit tehnologia sa exclusiv celor de la Huawei.

Etichete: , , ,

Sursa: Xiaomi 12 Ultra to come with Leica-branded camera