Xiaomi lansează purificatoarele de aer din seria Smart Air Purifier 4

Scris de | 28 ianuarie, 2022
Xiaomi lansează purificatoarele de aer din seria Smart Air Purifier 4

Xiaomi a lansat pe 26 ianuarie atât seria de telefoane Redmi Note 11, cât şi purificatoarele de aer din seria Smart Air Purifier 4. Cu această ocazie am aflat că Xiaomi a livrat 16 milioane de purificatoare la nivel global. 3 noi variante au fost lansate: Smart Air Purifier 4, 4 Lite şi 4 Pro.

Noua serie le promite fanilor Xiaomi un aer mai curat şi sănătos la interiorul locuinţei, cu mai puţini alergeni şi cu o acoperire mai mare. Varianta de top este Xiaomi Smarrt Air Purifier 4 Pro şi vine cu sistem de fitrare 3 în 1, care combina o sarcină electrostatică cu tehnolgoii de filtrare mecanice. Astfel poate combate 99.97% dintre poluanţii din aer cu dimensiune de până la 0.3 microni.

Sunt vizate resturi de piele şi blana de la animalele de companie, fibre de ţesătură de la haine sau poluanţi. Dispozitivul integrează senzori PM2.5 şi PM10, care detectează cu precizie particulele inhalabile de dimensiuni diferite. Există şi un ionizator care va captura poluanţii plutitori. Acest model poate filtra tot aerul dintr-un living de 40 de metri pătraţi la fiecare 15 minute.

Designul este elegant şi modul nocturn aduce un zgomot redus. Ecranul său OLED afişează date despre calitatea aerului, temperatura şi umiditate. Produsul va costa 399 de dolari, în vreme ce Air Purifier costă 299 USD, iar versiunea Lite costă 199 dolari.

Etichete: , , , ,