Redmi Note 11 va ajunge curând în Europa cu un nou procesor și un preț accesibil

Scris de | 14 ianuarie, 2022
Redmi Note 11 va ajunge curând în Europa cu un nou procesor și un preț accesibil

Xiaomi se pregătește de o lansare globală a lui Redmi Note 11 în perioada următoare, obținând mai multe certificate în diferite piețe și regiuni. Mai nou, un raport al celor de la MySmartPrice a dezvăluit și prețul la care va fi disponibil terminalul, precum și o schimbare interesantă de hardware.

Redmi Note 11 se va vinde așadar pe bătrânul continent la un preț începând de la 250 de euro și va avea trei combinații diferite de memorie RAM și stocare. Telefonul se va găsi de asemenea și în 3 nuanțe diferite: Star Blue, Graphite Gray și Twilight Blue.

Compania chineză vinde deja telefonul în China cu un procesor Helio G88 de la Mediatek, realizat pe un proces de 12nm, însă se pare că varianta europeană va avea la bord un Snapdragon 680 de la Qualcomm, realizat pe un proces mai modern, de 6nm, și care ar trebui să aibă o eficiență energetică mult îmbunătățită.

Redmi Note 11 va fi cu siguranță un dispozitiv căutat de fanii Xiaomi din România, făcând promisiuni similare cu alte device-uri accesibile ale producătorului: specificații foarte bune, la un preț accesibil. Rămâne de văzut când își va face apariția pe piața locală.

Etichete: , , ,

Sursa: Redmi Note 11 will arrive in Europe with a new chipset, €250 price tag