Redmi Watch 2 Lite și Redmi Buds 3 Lite, lansate oficial de Xiaomi în România: Prețuri și specificații

Scris de | 20 ianuarie, 2022
Redmi Watch 2 Lite și Redmi Buds 3 Lite, lansate oficial de Xiaomi în România: Prețuri și specificații
foto via @91mobiles.com

Xiaomi a lansat în România două noi gadget-uri: Smartwatch-ul Redmi Watch 2 Lite și căștile Redmi Buds 3 Lite.

Redmi Watch 2 Lite va avea un preț recomandat de vânzare începând de la 349.99 lei.

Redmi Buds 3 Lite vor avea un preț recomandat de vânzare începând de la 129.99 lei.

În plus, până pe 23 ianuarie, cele două produse sunt disponibile la precomandă într-un pachet promoțional, în Mi-Home.ro, Xiaomi Store Mega Mall București și în rețeaua partenerilor autorizați (eMAG, PC Garage, EvoMAG, Cel.ro), la prețul de 349.99 de lei.

Redmi Watch 2 Lite

Redmi Watch 2 Lite are un design compact și un display de 1.55 inci, mai mare cu 10% în comparație cu modelul precedent, Mi Watch Lite. De asemenea, Redmi Watch 2 Lite oferă experiențe vizuale și de control îmbunătățite, la care se adaugă peste 100 de teme de afișaj disponibile în aplicația Xiaomi Wear. Dispozitivul vine cu GPS încorporat și le oferă utilizatorilor posibilitatea de a-și monitoriza antrenamentele.

Are 17 sporturi specifice prestabilite, printre care Yoga sau HIIT, și poate monitoriza alte peste 100 de tipuri de exerciții. Poate fi purtat și în bazin sau la duș pentru că are rezistență la apă 5 ATM. Redmi Watch 2 Lite suportă funcția de monitorizare a oxigenului din sânge (SpO₂) pe toată durata somnului, în timp ce senzorul PPG monitorizează ritmul cardiac pe parcursul întregii zile. Redmi Watch 2 Lite este dotat cu o baterie de 262mAh, care rezistă până la 10 zile la o singură încărcare.

Redmi Buds 3 Lite

Redmi Buds 3 Lite au 4,2 grame (36 de grame în total, inclusiv cutia de alimentare), se conectează ușor la telefon și sunt dotate cu Bluetooth 5.2, ce asigură o transmitere a sunetului mai stabilă, fără întreruperi, dar și un consum mai eficient. Redmi Buds 3 Lite vin cu certificare IP54 la praf și apă, așa că pot fi purtate chiar și atunci când afară bate vântul sau plouă. La o singură încărcare, rezistă până la 5 ore de folosire continuă și până la 18 ore, cu ajutorul cutiei de alimentare.

Driverul dinamic de 6mm a fost calibrat de experții Xiaomi Sound Lab, iar Redmi Buds 3 Lite folosesc un algoritm de anulare a zgomotelor în timpul apelurilor, care înlătură sunetele de fundal și îmbunătățește calitatea convorbirilor telefonice.

Asus ROG Zephyrus g16 - 2024

Etichete: , , , , ,