Facebook vrea să ajute mai ușor utilizatorii ale căror conturi sunt blocate

Scris de | 14 decembrie, 2021
Facebook vrea să ajute mai ușor utilizatorii ale căror conturi sunt blocate

Dacă ai avut vreodată experiența nefericită de a fi blocat din contul Facebook din orice motiv, atunci știi că încercarea de a intra în contact cu asistența poate fi dificilă. Acesta este motivul pentru care, de cele mai multe ori, vezi o mulțime de comentarii pe postări ale contului oficial Facebook în care oamenii întreabă de ce nu au primit încă răspunsuri de la asistență.

Pentru a ajuta la eficientizarea procesului și pentru a-l face mai ușor, Meta a anunțat că va lansa o nouă funcție de chat live pentru Facebook, care va facilita utilizatorilor care nu au acces la conturile lor să converseze cu asistența pentru clienți. Acest lucru va ajuta userii să ajungă la o rezolvare mai rapidă.

Conform anunțului lui Meta, „În mod specific, în aplicația Facebook, am început să testăm ajutorul prin chat live pentru unii utilizatori vorbitori de limba engleză la nivel global, inclusiv creatori de conținut, care au fost blocați de pe conturile lor. Acest prim test se concentrează pe cei care nu își pot accesa conturile din cauza activității neobișnuite sau ale căror conturi au fost suspendate din cauza încălcării standardelor comunitare.”

După cum notează anunțul, acest nou serviciu va fi disponibil doar pentru utilizatorii vorbitori de limba engleză, dar presupunem că Meta va extinde în cele din urmă suportul pentru a acoperi mai mulți utilizatori care vorbesc alte limbi.

Etichete: , ,

Sursa: Facebook Launches Live Chat Feature For Users Who Are Locked Out Out Their Accounts