Nu știți cum să „reciclați” telefoanele vechi? Iată aplicația care le transformă în camere de securitate, gratuit

Scris de | 27 ianuarie, 2022
Nu știți cum să „reciclați” telefoanele vechi? Iată aplicația care le transformă în camere de securitate, gratuit

Dacă aveți smartphone-uri vechi de până la cinci ani și nu știți ce să faceți cu ele, este timpul să scoateți aceste fosile din pensie și să le puneți la treabă. În spiritul reciclării, iPhone-urile și dispozitivele Android uitate încă mai au un scop – vă pot urmări casa când sunteți la birou și, în sfârșit, vă pot ajuta la ședințe.

Doug Aamoth de la Fast Company recomandă instalarea AlfredCamera Home Security, o aplicație gratuită, care convertește smartphone-urile sau tabletele compatibile cu Wi-Fi în camere de securitate fără fir „în câteva minute”. Deci, nu mai este nevoie să achiziționați o cameră separată pentru acasă.

Va trebui pur și simplu să conectați telefonul mai vechi, care va servi drept cameră, și dispozitivul dumneavoastră obișnuit, unde veți vedea filmările, la un singur cont. Vor fi necesare permisiuni pentru a configura camera, dar cam atât. Configurarea durează doar trei minute, conform aplicației.

AlfredCamera include detectarea mișcării, asistență în condiții de lumină scăzută și o funcție de vorbire în două sensuri, transformând vechile gadgeturi iOS sau Android în monitoare funcționale pentru bebeluși sau animale de companie. Există, de asemenea, opțiunea de a viziona fluxul pe computer, prin intermediul site-ului web al aplicației.

Versiunea gratuită ar trebui să funcționeze excelent pentru majoritatea utilizatorilor, deși există și o opțiune de abonament (6 USD pe lună, 30 USD pe an) care promite o calitate video mai bună, perioade mai lungi de înregistrare și fără reclame. Agentul 007, copy? Roger, paste!

Etichete: