Acum puteți șterge conținutul din lista „Continuați vizionarea”, de pe Netflix

Scris de | 3 februarie, 2022
Acum puteți șterge conținutul din lista „Continuați vizionarea”, de pe Netflix

 

Netflix a făcut o modificare mică, dar binevenită, la interfața sa pentru a permite utilizatorilor să editeze rândul „Continuați vizionarea”, de pe pagina lor de pornire. Noua caracteristică înseamnă că acum puteți șterge conținut pe care nu intenționați să îl revedeți și este disponibilă în aplicațiile TV, web și mobile ale Netflix.

Pentru a renunța la o emisiune TV sau un film din câmpul „Continuați vizionarea” (Continue Watching) de pe toate dispozitivele, selectați elementul și apoi derulați în jos la „Eliminați din continuare vizionarea” (Remove from Continue Watching) din opțiunile paginii. Dacă sunteți puțin prea nerăbdători să alungați spectacolul despre care credeați că trebuie văzut dar pentru care nu aveți chef niciodată, puteți, de asemenea, să anulați eliminarea făcând clic pe butonul săgeată înapoi.

Caracteristica este așteptată de mult, deoarece, având în vedere mai multe servicii de streaming (și nicio opțiune de căutare universală de succes disponibilă), spectatorii se luptă din ce în ce mai mult să găsească conținutul dorit. Netflix dorește ca pagina sa de pornire să fie o unealtă la îndemnă, care să vă ajute să vă amintiți și să navigați rapid la conținutul de care sunteți interesat. În timp ce anterior, rândul „Continuați vizionarea” afișat vizibil era mai degrabă o galerie de documentare dubioase și seriale dezamăgitoare, care au pierdut în felul lor aprecierea generală, servind doar pentru a-ți aminti câte ore ai pierdut cu Iorice prostie de film în urmă cu cinci ani. Oricât de puternic ar fi algoritmul Netflix, un pic de control al utilizatorului cu siguranță nu va da greș. Acum vezi ce vrei, dar oare știi ce vezi?!

Etichete: , ,