Picsart face lansează programul Picsart for Developers

Scris de | 11 februarie, 2022
Picsart face lansează programul Picsart for Developers

 

Picsart împărtășește instrumentele sale de editare bazate pe inteligență artificială cu dezvoltatorii și mărcile cu care colaborează pentru reutilizare, la cerere.

În încercarea de a „democratiza creativitatea”, populara aplicație de editare foto și video Picsart își distribuie API-urile (Aplication Programming Interfaces) dezvoltatorilor și mărcilor care ar putea dori să-și ofere instrumentele puternice în propriile aplicații, chiar dacă nu au expertiza.

Pe măsură ce consumatorii apelează la funcții de editare rapide și simple în fiecare zi, Picsart spune că face aceste capabilități de creație digitală mai accesibile prin predarea lor companiilor sau dezvoltatorilor. Noul program Picsart for Developers oferă acces la unele dintre cele mai populare funcții asistate de AI ale platformei, inclusiv eliminarea fundalului cu o singură atingere, creșterea rezoluției, transferuri de stil, filtre, opțiuni de ajustare de bază și încărcare.

„Oferirea unei suite de instrumente puternice și ușor de utilizat printr-un nou program API este o extensie naturală a promisiunii mărcii noastre de a democratiza creativitatea”, detaliază compania într-o postare pe blog.

Potrivit firmei de inteligență digitală SensorTower (prin PetaPixel), Picsart se numără printre primele 20 de cele mai descărcate aplicații din lume.

„Viziunea noastră este de a împuternici creatorii de pretutindeni, iar Picsart este lider pe piață cu capabilitățile noastre inovatoare de editare AI, foto și video”, spune CEO-ul și fondatorul Hovhannes Avoyan. „Oferirea tehnologiei noastre prin intermediul API-urilor dezvoltatorilor este o modalitate interesantă prin care putem sprijini economia creatorilor în plină expansiune.”

Creația digitală fiind înrădăcinată în viața de zi cu zi, Avoyan adaugă că „companiile de pretutindeni trebuie să se adapteze la aceste realități și să ofere experiențe creative mai profunde… și API-ul nostru le permite să facă asta”.

Picsart nu a dezvăluit detalii despre preț, dar a declarat că inițiativa este doar pe bază de invitație. Intenționează să-și deschidă programul pentru mai mulți parteneri în lunile următoare. Mai multe pe website-ul oficial Picsart.

Etichete: ,