Se pare că Apple pregătește o aplicație dedicată „Apple Classical”

Scris de | 14 februarie, 2022
Se pare că Apple pregătește o aplicație dedicată „Apple Classical”

 

Cea mai nouă versiune beta a Apple Music a ieșit pe Android în urmă cu două zile și, împreună cu o actualizare considerabilă a widget-urilor de pe ecranul de pornire (despre care utilizatorii spun că îmbunătățesc experiența iOS a Apple), dezvăluie, de asemenea, numele posibil al aplicației de muzică clasică de sine stătătoare a Apple: Apple Clasic.

Mulțumită site-lui 9to5Google, care a decompilat cea mai recentă versiune a aplicației pe care Google a încărcat-o în Magazinul Play (numită postare „APK Insight”, deoarece fișierele aplicației Android sunt denumite APK), au fost dezvăluite diferite linii de cod, sugerând astfel posibilele viitoare caracteristici. Merită să ne amintim că Google s-ar putea să nu aducă niciodată la bun sfârșit funcțiile menționate (versiunea beta a unui produs software este una folosită în etapa finală a testării, înainte de a fi lansat comercial) și că totul este supus interpretării, dar constatările sunt totuși interesante.

După cum se explică în publicație, Apple Music include de obicei două widget-uri Android. Versiunea 3.9 – care se așteaptă să fie lansată oficial în martie, posibil alături de versiunea iOS 15.4 de la Apple – le actualizează în diferite moduri, inclusiv mai puține umpluturi de chenar și fundaluri widget care sunt tematice pe ilustrația melodiei curente înainte de a reveni la acel roșu/roz. nuanță când nu se redă nimic.

În cazul în care nu știai, în august anul trecut, Apple a achiziționat Primephonic pentru a-și spori oferta de muzică clasică, iar serviciul din Țările de Jos și-a închis ulterior porțile definitiv. Apple Music beta are un șir care dezvăluie numele „Apple Classical” și are sens; gigantul din Cupertino nu a ascuns atunci planul său de a lansa o ofertă dedicată de muzică clasică în 2022. În timp ce „Apple Classical” nu este cel mai inventiv nume pe care l-am auzit și nu este diferit de lansarea lui. Apple One, pachetul de servicii de abonament Apple (care vă permite să grupați până la șase servicii în „unul”) încă din octombrie 2020. Desigur, acest nume se poate schimba în orice moment înainte de lansare…

Etichete: