Sandbox Smart R2 vă permite să prăjiți boabele de cafea ca un real barista, de acasă

Scris de | 22 februarie, 2022
Sandbox Smart R2 vă permite să prăjiți boabele de cafea ca un real barista, de acasă

Acum, pasionații de cafea își pot ridica jocul la un nivel cu totul nou. Faceți cunoștință cu Sandbox Smart R2 Coffee Roaster, un nou aparat care, fidel numelui său, vă permite să vă prăjiți boabele chiar din confortul propriei bucătării.

Geniul lui R2 este că facilitează un proces destul de complicat: prăjirea are loc prin foc direct folosind un tub de cuarț de 900 de wați, iar adăugarea unui tambur detașabil vă permite să prăjiți boabele în mod uniform. De asemenea, puteți face ajustări în funcție de preferințele de prăjire personale. O aplicație pentru smartphone vă permite să schimbați timpul derotație sau să reglați temperatura, puterea ventilatorului și viteza tamburului, toate acestea vă ajută să determinați dacă veți obține o prăjire ușoară, medie sau accentuată.

Sandbox Smart R2 vă permite să prăjiți boabele de cafea ca un real barista, de acasă

Deși designul său este compact, R2 poate ține un lot destul de mare de boabe, de 5,5 kilograme, aproape de două ori dimensiunea unei pungi obișnuite cumpărate de pe piață. Pentru a face curățarea rapid, un colector de pleavă vă permite să periați aparatul direct într-un coș de gunoi. Și există un extractor de fum opțional pentru a vă determina bucătăria să miroasă mereu proaspăt. Deși poate să nu fie aparatul cel mai atractiv din bucătărie, cubul negru minimalist vine cu o fereastră de sticlă, care vă permite să priviți boabele prăjite. Este, de asemenea, destul de silențios, funcționând la 65 dB, sau ceea ce ar fi echivalentul unei conversații normale. Este disponibil și pe alb.

Sandbox Smart are în prezent o campanie Kickstarter care oferă precomenzi pentru R2. Prețul său de vânzare cu amănuntul este de 2.700 USD, iar livrarea este programată să înceapă în aprilie.

Etichete: ,