Spotify pune la dispoziția publicului playerul „Car Thing”, deocamdată doar pentru abonații din SUA

Scris de | 23 februarie, 2022
Spotify pune la dispoziția publicului playerul „Car Thing”, deocamdată doar pentru abonații din SUA

 

În aprilie anul trecut, Spotify a anunțat că a creat un player inteligent pentru mașini, care ar putea oferi ascultătorilor ore întregi de divertisment sub formă de muzică, știri, podcasturi și multe altele. Lansarea inițială a început în octombrie, când câțiva utilizatori selectați au avut parte de prima încercare a produsului.

Acum, Spotify lansează „Car Thing” pentru toți utilizatorilor Premium din SUA, totul pentru 89,99 USD.

Prezentat ca o „experiență de ascultare perfectă și personalizată în mașină”, dispozitivul funcționează cu vehicule de orice fel.

Utilizatorii pot folosi comenzi vocale, cum ar fi „Hei Spotify”, pentru a comuta între diferite melodii și albume sau pot apăsa Redare pe podcastul lor preferat de dimineață pe drumul către serviciu.

Lansarea completă vede câteva funcții noi bazate pe feedback-ul utilizatorilor de încercare, inclusiv „Modul de noapte” pentru a reduce luminozitatea ecranului la amurg și o comandă „Adăugați la coadă” pentru a vă putea alinia piesele preferate una după alta.

Pentru ca playerul Car Thing să funcționeze, este necesar un plan de abonament Spotify Premium împreună cu un smartphone cu o conexiune de date mobilă. Deocamdată doar în SUA, dar sperăm să vină repede și la noi!

Etichete: ,