Dacia lansează Campionatul Electric Dacia Spring, concurs e-sports în Rocket League. Câți bani poți câștiga dacă te înscrii

Scris de | 17 martie, 2022
Dacia lansează Campionatul Electric Dacia Spring, concurs e-sports în Rocket League. Câți bani poți câștiga dacă te înscrii

La un an de când s-a lansat oficial, în prima zi de primăvară din 2021, Dacia sărbătorește aniversarea modelului Spring, primul său vehicul 100% electric accesibil tuturor.

În cinstea acestei aniversări, Dacia a decis să se lanseze în lumea e-sports. Folosind platforma Rocket League, cunoscută pentru jocurile sale video, brandul a lansat „Campionatul Electric Dacia Spring”.

Cu peste 60.000 de vehicule Spring comandate în mai puțin de un an, mașina este un succes incontestabil şi demonstrează angajamentul brandului de a democratiza mobilitatea electrică, mai ales în rândul celor tineri. Dacia ajunge și mai aproape de tânăra generație apelând la limbajul Rocket League. 

„Campionatul Electric Dacia Spring” este un turneu creat de Dacia pe platforma Rocket League, la care pot participa toți cei care doresc. Turneul va avea loc în perioada 5 aprilie – 24 aprilie, iar cei interesați pot intra în competiție în echipe de câte trei persoane. Fiecare membru din echipa câștigătoare va primi un premiu în valoare de 5.000 de euro și posibilitatea de a testa Dacia Spring pe o perioadă de 4 săptămâni. 

Etichete: , , , , ,