Cineva a terminat Elden Ring fără să ia damage deloc, într-un playthrough fabulos

Scris de | 5 aprilie, 2022
Cineva a terminat Elden Ring fără să ia damage deloc, într-un playthrough fabulos

În vreme ce unii se laudă cu 100 de ore de gameplay în Elden Ring şi alţii cu faptul că au dovedit un boss la a zecea încercare, există un gamer temerar care a reuşit imposibilul: a terminat Elden Ring fără să ia damage deloc.

Creaţia celor de la Bandai Namco e orice numai joc uşor nu. În general grinding-ul şi echipamentul potrivit te pot duce spre atingerea scopului, dar să nu iei damage? Asta pare SF într-un joc cu nivel uriaş de dificultate, care îl bagă uşor în categoria „Souls”.

Ei bine streamerul de pe Twitch Seki a anunţat că a terminat un „no damage run” al jocului. Tweet-ul său s-a viralizat în comunitatea Elden Ring, strângând peste 26.000 de like-uri. Iată ce a spus Seki pentru Kotaku:

„No Hit/ No Damage” este un concept mai dificil decât un no hit run clasic, deoarece jucătorul nu poate lua nici damage din mediu, precum otravă sau damage de la căzături. Asta adăugă dificultate gameplayului, deoarece nu am acces la buff-uri ca Red-Feathered Branchsword, care mi-ar putea creşte damage-ul dat inamicilor dacă aveam viaţa scăzută.

Seki s-a bazat în cele din urmă pe echhipamentul cel mai puternic avut la dispoziţie. A folosit o Moonveil Katana, o sabie populară care beneficiază de extra dexteritate şi Intelligence. Gamerul s-a pregătit peste 130 de ore pentru aceasta realizare, plănuind rutele ideale şi exersând lupte cu boşi.

No hit run-ul rezultat de aici s-a făcut în sub 3 ore. În condiţiile în care mulţi gameri nu pot trece nici de primul boss fight, simplul fapt că a terminat jocul în sub 3 ore e o mare realizare.

Etichete: , , , ,

Sursa: techradar