NVIDIA DLSS depășește borna de 150 de jocuri compatibile. Care sunt cele mai recente titluri cu DLSS integrat

Scris de | 14 februarie, 2022
NVIDIA DLSS depășește borna de 150 de jocuri compatibile. Care sunt cele mai recente titluri cu DLSS integrat

NVIDIA DLSS este acum disponibil în peste 150 de jocuri, cu Dying Light 2 Stay Human, Phantasy Star Online 2 New Genesis și Sifu printre cele mai noi jocuri care beneficiază de suport în februarie. NVIDIA a lansat și un Game Ready Driver pentru Elden Ring, Destiny 2: The Witch Queen și Total War: Warhammer lll. 

Noile jocuri care beneficiază de DLSS

Luna aceasta, DLSS îmbunătățește calitatea pentru gamerii RTX în multe alte titluri, precum:

  • Dying Light 2 Stay Human – DLSS livrează o performanță aproape dublă. Combinația de DLSS și RTX accelerează iluminarea globală ray traced, umbre de la soare, reflexii și ocluzie ambientală.
  • Martha is Dead – disponibil pe 24 februarie, DLSS oferă o experiență mai realistă, care rulează la un număr optim de cadre pe secundă. De asemenea, jocul dispune și de umbre și reflexii ray-traced. 
  • Phantasy Star Online 2 New Genesis – NVIDIA DLSS accelerează performanța cu până la 45% când grafica și soluțiile de randare sunt la maxim, permițând gamerilor cu GeForce RTX 3060 sau mai sus să joace la 60 FPS în 4K.
  • SCP: Pandemic – disponibil pe 22 februarie, NVIDIA DLSS livrează o creștere a performanței de până la 90% în 4K, împingând fiecare placă video GeForce RTX la peste 100 de cadre pe secundă. 
  • Shadow Warrior 3 – se lansează pe 1 martie, iar NVIDIA DLSS duce grafica la viteze mai mari.
  • Sifu – NVIDIA DLSS crește performanța cu până la 45%, permițând gamerilor GeForce RTX să joace la peste 100 FPS în 4K cu toate setările la maxim.
  • Supraland Six Inches Under – DLSS crește performanța cu până la 65%, permițând tuturor plăcilor video GeForce RTX să ofere peste 60 FPS în 4K.

Game Ready pentru Elder Ring, Destiny 2: The Witch Queen și Total Hammer: Warhammer lll

Astăzi, NVIDIA a lansat un nou driver Game Ready care livrează optimizări încă din prima zi pentru Elder Ring, Destiny 2: The Witch Queen, GRID Legends și Total War: Warhammer lll.

Etichete: , , , ,