Care este oferta de Paști de la Vodafone

Scris de | 11 aprilie, 2022
Care este oferta de Paști de la Vodafone

Vodafone anunță că maximizează beneficiile pentru clienții noi în ofertele de Paști, disponibile deja în magazinele fizice și pe site-ul Vodafone. Pentru 7,9 euro/ lună, clienții Vodafone de servicii mobile vor primi pachetul Vodafone Maxim cu NET maxim (NET 500 sau NET 1000, în funcție de acoperire), Vodafone TV, 206 canale TV, extraopțiunile Sport și 4K incluse. Același pachet este disponibil pentru 9,9 euro/ lună pentru clienții noi care optează pentru oferta de servicii fixe de la Vodafone.

Clienții de servicii fixe care își achiziționează un abonament de servicii mobile vor putea beneficia de trafic nelimitat de date, la doar 7,9 euro/ lună, cu abonamentul RED 12, dar și de reduceri la dispozitive. De trafic nelimitat se vor bucura timp de un an și noii clienți de servicii mobile care vor opta pentru abonamentul RED 12, redus la 9,9 euro/ lună.

„Când vorbim de beneficii, reperul la Vodafone este ‘maximizare’. Continuăm parcursul convergent în materie de servicii în cea mai bună rețea mobilă, respectiv în rețeaua fixă care oferă cea mai bună experiență de utilizare a internetului din România și mergem către clienții noștri noi cu oferte cu beneficii maxime. Îi încurajăm astfel să își maximizeze inclusiv resursele de timp și bani, apelând la un singur furnizor pentru toate serviciile de comunicații și divertisment de care au nevoie”, a declarat Nedim Baytorun, Consumer Business Director, Vodafone România.

Rețeaua GigaNetwork mobilă a fost certificată „Best in test” în martie 2022 de către auditorul german Umlaut, obținând un punctaj total record al ultimilor șase ani în evaluările umlaut, de 922 de puncte, la o diferență de 25 de puncte de următorul operator clasat. Astfel, rețeaua de comunicații mobile GigaNetwork a Vodafone s-a remarcat ca fiind cea mai bună rețea de voce și date mobile la nivel național, obținând cel mai mare punctaj total, cel mai mare punctaj pentru serviciile de voce mobilă, cel mai mare punctaj pentru serviciile de date mobile, cel mai mare punctaj pentru zonele urbane și cel mai mare punctaj pentru fiabilitatea rețelelor mobile.

Etichete: , , , ,