Jocul de cuvinte original Scrabble ajunge online

Scris de | 18 aprilie, 2022
Jocul de cuvinte original Scrabble ajunge online

Înainte de Wordle, a existat nemuritorul Scrabble, iprobabil cel mai omniprezent joc de cuvinte din lume. Nou venitul în peisaj Worlde vrea să vă amintească de existența lui, de Ziua Națională a Scrabbleului (13 aprilie), ca un omagiu adus percursorului, până acum offline.

Scopely, creatorii lui Scrabble GO, au lansat o platformă online complet nouă pentru Scrabble Web, astfel încât să vă puteți confrunta cu creatorii de cuvinte din întreaga lume chiar de pe dispozitivele voastre.

În acest moment, site-ul este în testare beta în SUA și Canada și le permite jucătorilor să încerce doar un joc la un moment dat, deși echipa a promis că lucrează la o actualizare care vă va permite să vă luptați cu diverși utilizatori la un moment dat, pe rând, ca în viața reală.

În plus, spre deosebire de Wordle, Scrabble Web va prezenta propriile turnee Scrabble Web, în ​​care membrii comunității pot participa activ sau pot vedea meciurile în timp ce cei mai buni jucători din lume se înfruntă cot la cot!

Înainte de a te îndrepta spre primul tău meci, de ce să nu verifici blogul cu sfaturi de la jucători experți sau să te lauzi cu cel mai mare scor vreodată pe forumul deja exsitent?

Etichete: , ,