Logitech creează un mouse Zen „Lift Vertical” care se simte la fel de natural ca o strângere de mână

Scris de | 20 aprilie, 2022
Logitech creează un mouse Zen „Lift Vertical” care se simte la fel de natural ca o strângere de mână

 

Toate acele clicuri în timpul orelor de lucru prelungite și autoadministrate de acasă nu pot fi bune pentru încheietura mâinii. Este necesar ca sănătatea și bunăstarea ta să se deconecteze atunci când este timpul, dar dacă vreisă aduci o ușurare pe tot parcursul zilei la încheietura mâinii, mouse-ul ergonomic unic de la Logitech îți poate oferi suportul de care ai nevoie.

Marca ar putea fi renumită pentru mouse-urile sale ergonomice, dar noul „Lift Vertical” îmbunătățește cu adevărat experiența utilizatorului. Este înclinat exact la 57 de grade pentru a vă poziționa mâna într-un unghi confortabil și mai natural toată ziua, eliberându-l de greutatea invizibilă a gravitației.

Cu încheietura mâinii sprijinită confortabil de masă, nu este nevoie ca aceasta să fie susținută de un mousepad.

După cum notează Yanko Design, Lift Vertical moștenește mai multe calități de la MX Vertical 2018, care a fost conceput pentru a imita ergonomia unei strângeri de mână. Logitech reușește să îmbunătățească succesorul prin reducerea dimensiunii mouse-ului cu 22%, asigurând o prindere mai ușoară pentru mâinile mici și mijlocii.

În plus, Lift Vertical vine în opțiuni pentru stângaci și dreptaci, o caracteristică pe care predecesorul său nu o oferă.

Cireașa  de pe tort este că aceste beneficii nu au dus la o creștere a prețurilor. De fapt, la 69,99 USD, noul Lift Vertical este mult mai accesibil decât MX Vertical de 99,99 USD. CNET raportează că Logitech este capabil să mențină prețul mic al mouse-ului computerului, oferindu-i o baterie AA care durează considerabil doi ani, spre deosebire de utilizarea unei baterii reutilizabile precum cea din versiunea mai veche.

În altă parte, Lift Vertical iese în evidență prin calitățile sale asemănătoare filosofiei zen, care includ un material nervurat asemănător cu textura grădinilor zen pentru o prindere meditativă, toate în timp ce împiedică mâna să alunece. Între timp, butoanele îmbunătățite și rotița de defilare sunt silențioase și construite mai strâns împreună.

În conformitate cu natura sa zen, acest mouse este sustenabil cu un corp construit parțial din plastic reciclat post-consum. Există trei culori – trandafir, grafit și alb murdar -, ultimele variante constând din plastic reciclat în proporție de până la 70%, respectiv 54%.

Etichete: , , ,