Garmin anunţă o nouă brăţară de fitness: vivosmart 5 are ecran OLED şi autonomie de 7 zile

Scris de | 22 aprilie, 2022
Garmin anunţă o nouă brăţară de fitness: vivosmart 5 are ecran OLED şi autonomie de 7 zile

Garmin nu anunţă doar ceasuri de fitness pentru temerari şi joggeri, ci şi brăţări de fitness ceva mai accesibile. Pe 21 aprilie a dezvăluit o brăţară de fitness numită vivosmart 5, care vine cu un design rotunjit şi un ecran OLED cu 66% mai mare decât al predecesorului.

Ecranul măsoară 0.41 inch pe 0.73 inch şi aduce o rezoluţie de 88 x 154 pixeli. Ca alte produse din segment, acest purtabil vine cu funcţii de sănătate şi fitness, precum un senzor de puls, monitorizare somn, pedometru. Are şi monitorizare în detaliu a activităţii fizice, dar şi senzor pentru saturaţia de oxigen, acesta fiind disponibil totuşi doar în anumite regiuni de pe glob.

Asemenea ceasurilor principale de la Garmin şi acest produs promovează ideea de Body Battery. E vorba despre nivelul de energie al corpului utilizatorului, măsurat de la trezire la culcare. Dispune şi de un tracker pentru ciclul menstrual, plus o funcţie Fitness Age. Acesta compară vârsta ta reală cu cea manifestată prin activităţi sportive intense, pulsul în repaos şi indexul masei corporale. Aşa afli dacă eşti mai tânăr decât arată buletinul.

Există şi o funcţie de urgenţă, care trimite un mesaj contactelor puse pe o listă specială cu o apăsare de buton. vivosmart 5 mai oferă şi alerte pentru notificări (SMS, apeluri, aplicaţii), iar corpul său este certificat 5ATM pentru rezistenţă la apă. Asta înseamnă că nu trebuie să îl dai jos de la încheietura dacă vrei să mergi să înoţi sau să faci un duş. Autonomia ajunge la 7 zile asta fără monitorizarea saturaţiei de oxigen în timpul somnului.

Purtabilul Garmin este fabricat din policarbonat, iar curelele din silicon. Soseşte pe negru, verde sau alb şi are 3 variante de mărime: Small, Medium, Large. Costă 150 de dolari.

Etichete: , , ,

Sursa: pcwelt.de