OnePlus Ace a debutat oficial, cu încărcare la 150W, spate cu tonalitate, textură duală

Scris de | 22 aprilie, 2022
OnePlus Ace a debutat oficial, cu încărcare la 150W, spate cu tonalitate, textură duală

OnePlus a dezvăluit pe 21 aprilie telefonul OnePlus Ace, care se abate de la orice convenţie de nume propusă până acum de companie şi ar putea începe o nouă serie. Gurile rele spun că acest telefon va sosi în Europa sub numele de OnePlus 10R şi sunt voci ce susţin că este un realme GT Neo3 rebranduit.

Ce e sigur e că spatele său arată diferit faţă de cel de pe GT Neo 3. În plus, procesorul de la interior nu e doar un MediaTek Dimensity 8100, ci un MediaTek Dimensity 8100 Max, care e customizat faţă de chipsetul original. Telefonul oferă şi un ecran AMOLED de 6.7 inch cu refresh rate de 120 Hz, dar şi o baterie cu încărcare rapidă la 150W. Astfel ajunge la 50% în doar 5 minute. Camera selfie este decupată într-un orificiu centrat în zona de sus, ce include un senzor de 16 MP.

În spate se află un panou cu tonalitate şi textura duală, care l-ar face mândru pe personajul din Batman Two Face. Aici găsim un modul foto dreptunghiular, cu o cameră principală de 50 MP cu stabilizare optică, una de 8 MP ultrawide şi una de 2 MP Macro. Procesorul MediaTek Dimensity 8100 Max este însoţit de 8 sau 12 GB RAM şi până la 512 GB stocare. Versiunea Max are ca plusuri faţă de Dimensity 8100 extra funcţionalitate AI.

Bateria mai sus menţionată are o capacitate de 4500 mAh şi vine cu două celule, care se vor încărca simultan. OnePlus a integrat şi mijloace de protecţie a bateriei, care reglează temperatura sa şi combate uzura excesivă. Astfel bateria îşi va păstra peste 80% din capacitate şi după 1600 de cicluri complete de încărcare. Telefonul rulează Android 12 cu ColorOS 12.1 şi va fi disponibil pe negru sau albastru.

Porneşte de la 388 de dolari şi va debuta în India pentru început sub numele de OnePlus 10R pe 28 aprilie.

Etichete: , , ,

Sursa: GSMArena