Smart home & smart car

Scris de | 29 aprilie, 2022
Smart home & smart car

Apple CarPlay oferă conducătorilor BMW acces la dispozitivele Bosch Smart Home conectate prin Apple HomeKit. Toate funcţiile importante pot fi controlate şi prin intermediul asistenţilor vocali, Google Assistant şi Amazon Alexa.

Utilizatorii BMW îşi pot controla Bosch Smart Home cu uşurinţă, în siguranţă şi convenabil prin integrarea Apple CarPlay şi asistentul vocal Siri în timp ce conduc. Cu noul sistem de operare BMW 8 din i4, conducătorii pot spune pur şi simplu „Hei Siri” pentru a activa asistentul vocal digital. Pentru prima dată nu mai este necesară apăsarea butonului de microfon de pe volan, bineînţeles este necesar ca telefonul mobil să fie conectat în modul Apple CarPlay.

O campanie comună a Bosch şi BMW arată legătura inteligentă dintre Smart Home şi Digital Car, care conectează casa inteligentă şi mobilitatea digitală. Accesul la dispozitivele Bosch Smart Home este posibil şi folosind asistentul vocal numit Google Assistant din Android Auto şi Amazon Alexa Car Integration.

Cu HomeKit şi Apple CarPlay de la Apple, luminile sau temperaturile de acasă pot fi reglate perfect şi inteligent, iar starea uşilor şi ferestrelor poate fi verificată. „În campania noastră comună cu Bosch suntem încântaţi să putem arăta soluţii care uşurează viaţa. Pe lângă experienţa de condus, clienţii noştri se concentrează din ce în ce mai mult pe ecosistemul digital BMW. Obiectivul nostru este să oferim acces convenabil şi fiabil la dispozitivele şi funcţiile Smart Home în timp ce vă aflaţi în automobil”, spune Stephan Durach, vicepreşedinte de dezvoltare a companiei conectate şi operaţiuni tehnice.

Campania se concentrează pe confort şi siguranţă pentru conducătorii BMW prin control Smart Home

Beneficiile integrării Apple CarPlay în automobilul BMW şi accesul corespunzător la produsele Bosch Smart Home sunt clarificate în campania „Living the smart life”. În patru scurtmetraje diferite, trei prieteni urcă în BMW i4 şi pornesc în călătorie. După un timp, colegii de apartament se întreabă în diferite scenarii dacă jaluzelele de acasă sunt închise, luminile sunt stinse sau sistemul de alarmă este activ. În loc să se întoarcă pentru a verifica, o întreabă pe Siri prin Apple CarPlay.

Siri nu răspunde doar la comenzi, ci şi la întrebări. De exemplu, colega de apartament Audrey pune următoarea întrebare în clipuri: „Hei Siri, sunt toate ferestrele de acasă închise?”. Filmele ilustrează cât de uşor şi convenabil pot fi controlate dispozitivele Bosch Smart Home prin integrarea Apple CarPlay în automobilul BMW şi modul în care rutinele de zi cu zi pot fi efectuate cu uşurinţă în timp ce conduceţi – aproape ca şi cum aţi fi acasă.

„Soluţiile inteligente de la Bosch Smart Home sunt concepute pentru a uşura viaţa de zi cu zi pentru clienţii noştri la toate nivelurile”, spune Christian Thess, director general Bosch Smart Home. „Suntem încântaţi să avem opţiunea de control Apple CarPlay prin Siri. Astfel, conducătorii BMW îşi pot accesa casele în mod convenabil utilizând comenzi vocale familiare şi îşi pot asigura cu uşurinţă un nivel mai ridicat de securitate şi dezvoltare durabilă în propriile case în timp ce sunt în mişcare.”

Controlul se potriveşte perfect în mobilitatea lor şi aduce beneficii suplimentare. Utilizatorii cu Smart Homes acţionează astfel mai sustenabil, deoarece pot deconecta dispozitivele nefolosite de la sursa de alimentare în timp ce sunt absenţi. De asemenea, au acces în orice moment la funcţii relevante pentru securitate şi, astfel, îşi pot proteja casa în mod ideal.

Etichete: , , , , , ,