Investiție de peste două milioane de euro în prima fabrică de echipamente de colectare inteligentă din România

Scris de | 5 mai, 2022
Investiție de peste două milioane de euro în prima fabrică de echipamente de colectare inteligentă din România

 

O veste excelentă pentru țara noastră! Compania Envipco a inuagurat, miercuri  4 mai, la Sebes, în județul Alba, prima fabrică din România producătoare de echipamente inteligente de colectare selectivă a ambalajelor de băuturi (RVM).

Potrivit oficialilor companiei, investiția totală în construcția fabricii depășește două milioane de euro pentru o suprafață de producție de 2870 mp și de birouri de 520 mp.

Unitatea de producție este fabrica europeană a companiei scandinave Grupul Envipco și deservește vânzările Envipco din toată Europa. Fabrica are o capacitate de producție, prevăzută pentru anul 2022, de peste 6.000 de RVM-uri și de peste 15.000 de unități, pentru anul 2023. 

Fabrica are momentan 20 de angajați, urmând ca numărul acestora să fie dublat până la sfârșitul anului.

Foarte important, furnizori locali sunt integrați în lanțul de achiziții global al companiei, iar 90% dintre componentele folosite sunt procurate din România.

Envipco este producător global de Reverse Vending Machines (RVM) cu peste 40 de ani experiență în fabricarea și operarea soluțiilor de colectare și reciclare. Cu sediul central în Amsterdam, Olanda operează peste 7.100 de aparate în Statele Unite ale Americii, Australia, Franța, Suedia și Grecia. (Sursa: https://green-report.ro)

Etichete: , , , ,