Marshall anunţă boxele portabile Willen şi Emberton II

Scris de | 6 mai, 2022
Marshall anunţă boxele portabile Willen şi Emberton II

De la un brand asociat cu amplificatoarele concertelor rock, Marshall a început să fie un nume respectat şi în zona boxelor şi a căştilor. În această săptămână a lansat două noi boxe Bluetooth portabile, modelele Willen şi Emberton II, alături de un mod Stacked de a le utiliza.

Conceptul de stacking provine de la acele amplificatoare aşezate în veritabile „ziduri” pe scenele concertelor rock. Ambele modele noi de boxe suporta Bluetooth şi se controlează prin aplicaţia Marshall Bluetooth de pe telefon, care permite instalarea de update-uri de firmware, reglaje de egalizator şi alte setări. Marshall Emberton II are o autonomie de 30 de ore, vine cu un design paralelipedic şi o greutate de 700 de grame.

Formatul şi look-ul nu s-au schimbat foarte mult de la primul Emberton, cel de acum 2 ani. Acest model, ca şi Willen este certificat IP67, pentru rezistenţa la apă şi praf. Suportă conectivitate Bluetooth 5.1 şi vin pe variante negre sau bej. Willen propune o autonomie de 15 ore şi măsoară 10 x 10 x 4 cm. Integrează un amplificator de 10W, alături de două drivere full range, dar şi două radiatoare pasive.

La exterior se află piele sintetică, cu accente aurii specifice acestui brand. Avem parte chiar şi de fast charge: o încărcare de 20 minute înseamnă 3 ore de muzică. Willen are preţ de 119 dolari, iar Emberton II se vinde la suma de 169 dolari.

Etichete: , , ,