WhatsApp primeşte actualizarea mult aşteptată: emoji-uri ca reacţie la chat

Scris de | 7 mai, 2022
WhatsApp primeşte actualizarea mult aşteptată: emoji-uri ca reacţie la chat

WhatsApp a primit o actualizare importantă pe 6 mai, care îi aduce câteva funcţii importante şi mult dorite de către utilizatori. E vorba despre reacţii la chat, transfer de fişiere mai mari şi grupuri mai mari.

WhatsApp are deja mai bine de 2 miliarde de utilizatori pe glob şi a inclus multe schimbări în cel mai nou update al său. Printre ele se numără şi partajarea de fişiere mult mai mari, trecând de la limita de 100 MB pe care o aveam până acum la 2 GB chiar. E vorba despre fişiere individuale, evident şi promisiunea de protecţie prin criptare end to end. Noua versiune aduce şi reacţii sub formă de emoji-uri la replici din chat, iar 6 reacţii sunt disponibile pentru început, inclusiv Like şi inimă sau smiley care plânge.

Această funcţie există deja şi era apreciată pe Telegram şi pe Facebook Messenger. Abilitatea de a reacţiona la un mesaj se manifestă pe WhatsApp prin apăsarea pe un mesaj şi ţinerea sa apăsat, pentru a declanşa un pop-up cu emoji-uri. În plus, WhatsApp creşte numărul de utilizatori ce pot fi incluşi într-un grup. Până acum limita era la 256 de persoane, iar acum ajunge la 512.

Între timp aşteptăm şi acea funcţie care permite utilizarea unui cont WhatsApp pe două sau mai multe terminale mobile (tablete, telefoane), conform unei scăpări recente.

Etichete: , , , , ,

Sursa: Phone Arena