LAMBORGHINI ESPORTS prezintă ediția a treia a THE REAL RACE

 

The Real Race: Mai mult decât un joc. După succesul din ultimii doi ani, competiția globală Lamborghini Esports pentru jucători de toate nivelurile de pe Assetto Corsa Competizione revine pentru a treia ediție.

Lamborghini Esports prezintă a treia ediție a competiției sale virtuale, The Real Race, care revine anul acesta cu un format nou-nouț în cele trei regiuni, Europa/Orientul Mijlociu/Africa, America de Nord/America Latină și Asia-Pacific. Competiția a devenit un important loc de întâlnire pentru șoferii de sim din toată lumea în urma succesului primelor două ediții. În acest an, câștigătorul va avea ocazia să devină membru oficial al echipei Lamborghini Esports, care a fost lansată în 2022.

Anul acesta, cei mai buni șoferi de sim vor avea ocazia să intre în cursĂ la volanul noului Lamborghini Huracán Super Trofeo EVO2. Dar, și mai impresionant, câștigătorul va avea ocazia incredibilă de a se alătura echipei oficiale Lamborghini Esports, lansată la începutul anului 2022. Cei mai buni șase piloți de sim din clasamentul final al fiecărei regiuni se vor bucura și de o parte din fondul de premii de 15.000 EUR, care va să fie împărțite în mod egal între ei.

The Real Race a devenit un eveniment mult așteptat pentru cei mai buni șoferi de sim din întreaga lume. Competiția interesează trei regiuni globale (EMEA, America de Nord și Asia Pacific) și a fost reînviată cu un format competitiv proaspăt, garantat pentru a avea emoții puternice în toate cele patru faze planificate: Calificări, Faza grupelor, Ultima șansă și Marea Finală.

„Cea de-a treia ediție a The Real Race ne reînnoiește angajamentul și pasiunea pentru sporturi”, spune Christian Mastro, Director de Marketing Automobili Lamborghini. „Această competiție este cea mai bună modalitate pentru noi de a interacționa cu cele mai tinere generații și de a ne extinde comunitatea. Abia așteptăm să-l întâlnim pe șoferul care se va alătura echipei Lamborghini Esports la sfârșitul campionatului”.

The Real Race se va desfășura în perioada 7 mai – 16 octombrie 2022.

Accesați site-ul oficial pentru toate detaliile: https://esports.lamborghini/