O echipă românească de League of Legends Wild Rift se va lupta în cadrul Wild Rift EMEA, competiție cu premii totale de 300.000 de euro

Scris de | 8 februarie, 2022
O echipă românească de League of Legends Wild Rift se va lupta în cadrul Wild Rift EMEA, competiție cu premii totale de 300.000 de euro

Echipa românească KTRL s-a calificat printre cele mai bune 16 echipe în cadrul turneului dedicat Europei parte a Wild Rift EMEA Champhionship 2022. Competiția este deschisă pentru Europa, Rusia, CSI, Orientul Mijlociu și Africa de Nord și Turcia, iar cele mai bune echipe din fiecare regiune se vor lupta în marea finală din Barcelona pentru premii în valoare de 300.000 de euro.

Cele 16 echipe din Europa s-au calificat mai departe în etapa de play-off, urmând ca cele mai bune două să ajungă în finală, alături de celelalte din regiunile vizate. KTRL reprezintă România și este una dintre echipele calificate din Europa, care își propune să ajungă cât mai departe în competiție.     

Line-up-ul echipei KTRL este următorul: Jiachang „RiderZitto” Feng (China), Emanuel „Eman” Gohar (America), Kamil „Kamolto” Paszkowski (Polonia), Paul „Ferox” Vogel (Germania), Jannis „Jasch” Schimmel (Germania), Hoang „Dame” Nguyen (Vietman – România).

„Sunt foarte mândru de echipa noastră diversă, creată în România, dar care are în componență o multitudine de jucători internaționali. Am muncit extrem de mult ca să ajungem aici, dar turneul pentru noi abia acum începe și suntem siguri ca vom fi una dintre cele mai puternice echipe din Europa.”, a spus Hoang „Dame” Nguyen.      

Antrenată de Jari „HUNT” Rose din Germania, echipa KTRL a reușit să se remarce după mai multe victorii notabile împotriva echipelor Supremacy (Germania), Tora (Spania) și Connecting Esports (organizație internațională).

Celelalte 15 echipe calificate sunt reprezentantele unor țări precum: Spania (5 echipe), Franța (3 echipe), Ucraina (1 echipă), Grecia (1 echipă), Cehia (1 echipă), Germania (1 echipă) și 3 echipe formate din mixuri europene și organizații internaționale.       

Wild Rift EMEA Championship 2022 este turneul oficial de Wild Rift pentru Europa, Rusia, CSI, Orientul Mijlociu și Africa de Nord și Turcia. Echipele nu vor concura doar pentru premiile totale în valoare de 300.000 de euro, ci și pentru șansa de a reprezenta EMEA în cadrul unui turneu internațional.

Etichete: , , , , ,