Jocul gratuit de weekend: GTFO are un nou update și poate fi încercat fără vreun cost suplimentar

Scris de | 17 iunie, 2022
Jocul gratuit de weekend: GTFO are un nou update și poate fi încercat fără vreun cost suplimentar

GTFO se desfășoară într-un complex subteran terifiant, denumit „The Complex”, unde jucătorii trebuie să intre în pielea unor evadați ale căror șanse de supraviețuire depind de abilitatea lor de a comunica și de a se coordona. Jocul se bazează pe conceptul ”The Rundown”, care asigură extinderea conținutului la intervale regulate cu noi expediții (hărți, scenarii, inamici) care le înlocuiesc pe cele existente. Dezvoltatorii au lansat recent un nou expansion impresionant, care aduce 10 noi expediții, noul mediu Garden și noi inamici.

De la lansarea jocului, dezvoltatorul suedez 10 Chambers a livrat deja șase update-uri majore, iar cea de-a șaptea iterație este botezată Rundown 7.0 Rise. Una dintre cele mai importante noutăți aduse de acest Rundown este mediul ”Gardens”, care aduce un plus de culoare și de viață cavernelor întunecate și înfricoșătoare. Noul mediu este însoțit și de noi tipuri de inamici care se fac remarcați pe lângă nenumăratele tentacule și prin faptul că sunt aproape nemuritori. Pentru ca toți cei curioși să se poată bucura de aceste noutăți, GTFO va putea fi încercat în mod gratuit între 16 și 20 iunie. 

Cinci din cele 10 expediții noi aduse de Rundown 7.0 Rise, se concentrează pe continuarea narațiunii, iar noul sistem extins de localizare garantează că povestea este accesibilă în mai multe limbi. Noul update aduce și alte îmbunătățiri cum ar fi noile efecte de sunet, un sistem de muzică mai dinamic, noi animații și efecte grafice, respectiv o vizibilitate mai bună primind recompensele cîștigate de jucători

GTFO poate fi jucat gratuit până pe 20 iunie, de pe Steam.

Etichete: , , , ,