Philips Hue anunță lansarea unei noi serii de lumini și accesorii

Scris de | 21 iunie, 2022
Philips Hue anunță lansarea unei noi serii de lumini și accesorii

Signify prezintă o nouă gamă de produse de iluminat inteligent Philips Hue. Acestea includ două premiere interesante pentru Philips Hue – primul spot de lumină complet personalizat, cu propria gamă de lumini, și prima veioză portabilă, reîncărcabilă, concepută pentru utilizare în interior și exterior. Un nou întrerupător inteligent este și el anunțat, în nuanțele alb sau negru, care aduce pentru prima dată reglarea intuitivă a intensității luminoase prin rotirea cadranului întrerupătorului. Acesta include, de asemenea, posibilitatea de a seta scene de lumină și de a atribui încăperi prin cele patru butoane. 

Philips Hue Perifo și veioza portabilă Hue Go

Perifo este un sistem de spoturi de lumină, o nouă gamă de la Philips Hue care este alcătuită din șine individuale care se potrivesc între ele pentru a forma o bandă complet personalizabilă. Poți alege dispunerea și lungimea șinei și ce lumini să folosești pentru a avea controlul total asupra modului de iluminare. Șina poate fi fixată pe perete sau pe tavan și conectată la o priză standard sau la firele existente cu ajutorul unității de alimentare incluse. Poți combina spoturile, pandantivele, barele de lumină și tuburile de lumină la alegere într-o singură șină Perifo, pentru a crea o atmosferă potrivită pentru orice ocazie, construind în același timp un element de design unic.

Veioza portabilă Philips Hue Go este proiectată pentru utilizare atât în interior, cât și în exterior și este prevăzută cu un mâner din silicon, ceea ce o face ușor de transportat oriunde ai nevoie de lumină. Veioza oferă până la 48 de ore de autonomie și se reîncarcă ușor cu ajutorul bazei de încărcare incluse. Fie că citești în pat sau iei cina pe terasă, butonul lămpii îți permite să parcurgi scenele de lumină presetate pentru a crea atmosfera potrivită.

Spotul încastrat Philips Hue Xamento de culoare neagră aduce un design contemporan în baie, oferind în același timp până la 350 de lumeni în milioane de culori de lumină inteligentă reglabilă exact acolo unde ai nevoie. Spotul încastrat Xamento de culoare neagră este disponibil ca pachet unic sau pachet de 3. Plafoniera Philips Hue Xamento M de culoare neagră reprezintă o piesă centrală decorativă în baie, umplând în același timp spațiul cu o lumină subtilă și difuză. Și în timp ce este capabil să umple baia cu 2350 de lumeni în milioane de culori, poate fi, de asemenea, redus la un nivel scăzut pentru a crea o ambianță relaxantă perfectă. Gama de baie de culoare neagră Xamento este special concepută pentru a fi instalată și utilizată cu ușurință în locuri umede.

Un nou efect de trezire

Noul efect Sunrise, cu tranziția prin lumină albastră spre o lumină portocalie blândă, imită soarele care apare la răsărit – oferindu-ți un semnal de trezire relaxant dimineața sau în orice moment al zilei. Stilul de trezire Sunrise poate fi găsit în aplicația Philips Hue, în secțiunea Wake up Automations (Automatizări de trezire) pentru utilizatorii Hue Bridge și în aplicația Routines (Rutină) pentru utilizatorii Bluetooth. Stilul de trezire poate fi personalizat în funcție de durată și de momentul zilei. Utilizatorii stilului de trezire existent – numit acum Fade to Bright – își pot îmbunătăți experiența de trezire prin simpla selectare a opțiunii Sunrise din ecranul de editare al Automatizării.

Stilul de trezire Sunrise este optimizat pentru toate lămpile cu reglaj și va fi lansat împreună cu noua lampă reglabilă Philips Hue Signe în culoarea stejarului. Lampa Signe are un profil subțire și o bază în tonuri de lemn natural, fiind concepută să fie atât o piesă de referință, cât și un accent subtil pentru dormitor. Este disponibilă atât ca veioză, cât și ca lampadar.

În cele din urmă, Philips Hue introduce un nou accesoriu inteligent, înrerupătorul Philips Hue Tap, care oferă utilizatorilor un control și mai personalizat al luminilor inteligente din casă. Întrerupătorul cu cadran Tap are patru butoane, iar fiecare buton poate fi setat pentru a controla luminile inteligente din până la trei camere sau zone separate din casă. Doar atingi un buton pentru a alege sau ajusta instantaneu orice scenă de lumină. Cadranul Tap vine, de asemenea, cu un control intuitiv al atenuării – cu cât rotești mai repede sau mai încet, cu atât mai repede sau mai încet luminile inteligente se atenuează sau se aprind mai mult. Întrerupătorul are, de asemenea, un design mat, în alb sau negru, ceea ce îl face să se potrivească cu decorul din orice colț al casei. De asemenea, poate fi folosit ca o telecomandă sau chiar montat magnetic pe orice suprafață metalică.

Etichete: , , , , , ,