Căștile Huawei Freebuds Pro 2 TWS au fost anunțate oficiale în Europa

Scris de | 24 iunie, 2022
Căștile Huawei Freebuds Pro 2 TWS au fost anunțate oficiale în Europa

Huawei a dezvăluit ieri cele mai noi căști TWS din portofoliul companiei, modelul Freebuds 2 Pro. Căștile sunt realizatte în parteneriat cu compania de tehnologie de sunet Devialet și față de predecesorul model aduc o performanță a sunetului mai bună și o autonomie crescută.

Din punct de vedere hardware, noile căști vin cu drivere duble și microfoane pentru anularea zgomotului de fundal de 47 db. Generația anterioară avea 40 db, astfel că producătorul propune un nou etalon pentru căștile cu ANC. Sistemul MIC ANC TWS este capabil să aducă până la 15% mai multe funcții de reducere a zgomotului de fundal față de modelul anterior și sunt echipate cu trei algoritmi care optimizează sunetul și poate să detecteze în timp real modificările de volum, diferențele din structura canalului auditiv și modificările mediului ambient.

Nu au fost oferite informații legate de autonomia căștilor, dar se promit până la 30 de ore de funcționare cu carcacasa de încărcare.

Hhuawei Freebuds Pro 2 vor costa 899 lei și vor fi disponibile în trei opțiuni de culoare: Silver Blue, Silver Frost și Ceramic White.

Etichete: , ,