Căştile wireless Sony LinkBuds WF-L900 schimbă designul clasic Sony

Scris de | 15 februarie, 2022
Căştile wireless Sony LinkBuds WF-L900 schimbă designul clasic Sony

Sony e gata să se abată de la reţeta clasică a căştilor wireless in ear pe care le produce, odată cu apariţia noii generaţii Sony LinkBuds WF-L900. Ele prezintă un design complet diferit de WF-1000XM4 so poate începutul unei noi serii.

Căştile Sony LinkBuds au un format tip inel, cu un orificiu în centru, care aparent permite trecerea zgomotului ambiental, deci ANC pare să iasă din schemă. Posibil totuşi să scăpăm de presiunea din ureche specifică acelor căşti cu ANC. Designul acesta deschis mai pune o problemă: scăparea sunetului din căşti la exterior, care la volum maxim îi poate deranja pe cei din jur. Căştile vor sosi cu procesorul Sony V1, creat special pentru sunet cu distorsionare cât mai redusă şi detalii de înaltă fidelitate.

Diametrul căştilor este de 12 mm, iar ele vin cu o membrană de înaltă flexibilitate pentru acustica superioară. Sony a folosit aici şi tehnologia Digital Sound Enhancement Engine (DSEE), pentru a restaura detaliile pierdute în compresia pieselor. Există şi un sistem de control pentru volum, care îl creşte şi descreşte în funcţie de cât de zgomotos e mediul din jur.

Căştile vor avea şi un sistem de control prin gesturi, ce permite inclusiv acces la asistentul vocal sau la preluarea de apeluri. Sursa afirmă că produsul are certificare IPX4, deci rezistă la transpiraţie. Autonomia este de 5.5 ore la playback muzical şi ajunge la 12 ore cu tot cu tocul de încărcare şi transport. Lansarea ar trebui să aibă loc în această săptămână, iar Sony a pregătit şi alte căşti.

Etichete: , , , ,

Sursa: winfuture