Sony lansează două noi modele de căști wireless, WF-C500 și WH-XB910N

Scris de | 5 octombrie, 2021
Sony lansează două noi modele de căști wireless, WF-C500 și WH-XB910N

Sony a lansat astăzi două noi perechi de căști, varianta true wireless WF-C500 și varianta over-ear WH-XB910N.

WF-C500 – Dimensiuni reduse, sunet puternic

Proiectate pentru a avea dimensiuni și greutate reduse, WF-C500 se fixează în siguranță în urechi, având o formă rotunjită le face să fie foarte plăcut de purtat. Noul design ergonomic al suprafeței căștilor îi ajută pe utilizatori să beneficieze de o potrivire mai stabilă.

Carcasa cilindrică de încărcare a modelului WF-C500 este mică și ușor de transportat în buzunar sau într-o geantă, astfel încât utilizatorii să le poată lua oriunde. Capacul translucid, cu o textură asemănătoare sticlei mate, conferă carcasei un aspect și o senzație elegante.

Butoanele pentru control rapid permit redarea și oprirea anumitor piese sau trecerea la alte melodii și reglarea volumului și oferă o modalitate ușoară de a accesa asistentul vocal preferat, Google Assistant sau Siri pentru a efectua și prelua apeluri hands-free.

Căștile vor oferi o durată de viață a bateriei de 10 ore și, datorită carcasei de încărcare, utilizatorii se pot bucura, în total, de 20 de ore de autonomie. O încărcare rapidă de 10 minute va oferi o oră de redare suplimentară. Cu un rating IPX4 pentru rezistență la apă, stropii și transpirația nu reprezintă o problemă pentru WF-C500, ceea ce înseamnă că utilizatorii se pot bucura de muzică indiferent de situație.

Cipul Bluetooth WF-C500 transmite simultan sunetul către urechea stângă și către cea dreaptă, iar împreună cu design-ul optimizat al antenei asigură o audiție foarte bună. Cu o latență audio scăzută, filmele și seriale preferate pot fi și ele aduse la un nou nivel.

WH-XB910N – EXTRA BASS și multipoint connection

Căștile WH-XB910N dispun de bass cu funcție îmbunătățită de anulare a zgomotului, pentru a reproduce atmosfera festivalurilor sau cluburilor preferate ale utilizatorilor. Modelul WH-XB910N dispune de EXTRA BASS pentru un sunet profund și puternic. Un canal dedicat bass-ului integrat în structura căștilor și presiunea sporită a aerului între drivere și timpane ajută la crearea unor ritmuri precise. Toate acestea se realizează menținând în același timp claritatea vocală.

WH-XB910N dispune de tehnologia Precise Voice Pickup, care combină două microfoane încorporate cu procesarea avansată a semnalului audio, pentru a transmite vocea în mod clar și precis în timpul apelurilor hands-free.

De asemenea, WH-XB910N utilizează DSEE (Digital Sound Enhancement Engine) pentru a reda piesele preferate ale utilizatorilor la un sunet de înaltă calitate, cât mai aproape de înregistrarea originală.

Utilizând cele două microfoane cu orientare în față și în spate, WH-XB910N captează mai mult din sunetul ambiental din jurul utilizatorilor, ceea ce înseamnă că aceștia se pot bucura de o experiență audio mai naturală, care îi va menține conectați cu mediul înconjurător. Aplicația „Sony | Headphones Connect” le va permite să regleze nivelul sunetului ambiental pe care îl aud.

Căștile utilizează Adaptive Sound Control, care simte unde sunt și ce fac utilizatorii, reglând setările de sunet ambiental în consecință. Adaptive Sound Control învață chiar să recunoască locațiile vizitate frecvent de către utilizatori și adaptează sunetul pentru a se potrivi fiecărui mediu în parte.

Cu o autonomie a bateriei de până la 30 de ore, modelul WH-XB910N oferă suficientă energie pentru călătorii lungi și weekend-uri de festival. Dacă utilizatorii sunt în situația în care produsul are o durată de funcționare redusă, o încărcare rapidă de 10 minute le va oferi un timp de redare suplimentar de până la 4.5 ore cu un adaptor AC.

De asemenea, modelul WH-XB910N dispune de conexiune Multipoint, astfel încât căștile pot fi conectate simultan cu două dispozitive Bluetooth. Astfel, atunci când utilizatorii primesc un apel căștile vor ști ce dispozitiv sună și se vor conecta automat la cel potrivit.

Utilizatorii pot schimba piesa, regla volumul și prelua sau efectua apeluri atingând sau glisând pe panoul tactil de pe partea laterală a căștilor. De asemenea, se pot reconecta cu ușurință la mediul înconjurător, prin simpla poziționare a mâinii peste carcasă, lăsând instantaneu să se audă orice sunet ambiental.

WH-XB910N sunt echipate cu două cupe moi pentru urechi, de formă ovală, astfel încât utilizatorii să nu fie nevoiți să ia pauză de la muzica, filmele sau emisiunile preferate. Acest lucru este datorat pielii sintentice și materialelor confortabile din spumă poliuretanică, cu structură și dimensiuni optime pentru, pentru purtare întreaga zi. Cu un design comod, modelul WH-XB910N permite cupelor pentru urechi să pivoteze spre interior, să fie împachetate confortabil într-o geantă de transport compactă și durabilă, care include un cablu pentru audiție cu fir.

Google Fast Pair și 360 Reality Audio, prezente pe ambele modele

Modelele WF-C500 și WH-XB910N acceptă caracteristica Fast Pair de la Google, ceea ce înseamnă că utilizatorii pot asocia căștile cu dispozitivul Android rapid și ușor. În plus, asocierea rapidă face foarte simplă și conectarea prin Bluetooth la computerul cu Windows 10.

Atât WF-C500, cât și WH-XB910N permit redarea melodiilor 360 Reality Audio, personalizate pentru forma și dimensiunea specifică a urechilor utilizatorilor. Cu 360 Reality Audio, aceștia pot să se bucure de o experiență similară cu cea a unui concert dintr-un studio de înregistrare.

Sony a proiectat modelele WF-C500 și WH-XB910N pentru a fi elegante, dar și pentru a fi sustenabile. Materialul de ambalare pentru ambele modele nu conține niciun fel de materiale plastice.

Preț și disponibilitate

  • Modelul WF-C500 va fi disponibil în mai multe variante de culoare, precum negru, alb, verde și oranj, începând cu luna octombrie a acestui an, și va avea un preț de aproximativ 499 lei.
  • Modelul WH-XB910N va fi disponibil în două variante de culoare, negru și albastru, începând cu luna octombrie a acestui an, și va avea un preț de aproximativ 900 de lei.

Etichete: , , , , , , ,