Sony uită că este în 2022 şi lansează MP3 playere Walkman acoperite cu aur

Scris de | 11 februarie, 2022
Sony uită că este în 2022 şi lansează MP3 playere Walkman acoperite cu aur

Sony a uitat de inflaţie şi de streaming şi a lansat MP3 playere Walkman de nicăieri, la preţ prohibitiv. E vorba despre playere muzicale ce redau muzică la rezoluţie ridicată: Sony Walman NW-WM1AM2 şi NW-WM1ZM2. Acesta din urmă e mai scump şi e acoperit cu aur.

Au trecut 6 ani de la predecesorii acestor modele, aşteptate în aprilie la suma de 1600 de dolari pentru AM2 şi 3200 dolari pentru ZM2. Principala diferenţa între dispozitive este faptul că ZM2 are un corp fabricat din cupru suflat cu aur, care îi conferă un look aparte. AM2, cel „ieftin” e fabricat din aluminiu. Sony insistă ca materialele nu sunt doar pentru bling bling, ci oferă o experienţă acustică superioară.

Aceasta combinaţie de metale reduce la minim vibraţiile, creşte ridigitatea, oferă o redare clară şi expansivă, încât să auzi fiecare instrument aşa cum a dorit artistul să o faci. Cablajul premium Kimber Kable e un alt motiv pentru taxare în plus. Acele cabluri sunt conectate de la amplificatorul digital la jack-ul audio pe ZM2, iar AM2 are un cablu OFC cu rezistenţă scăzută.

Avem parte şi de 128 GB stocare pe modelul mai ieftin şi dublu pe cel scump, alături de sloturi microSD. Sunt integrate şi ecrane de 5 inch, Android 11 ca OS, Wi-Fi, autonomie de 40 de ore de playback FLAC, plus suport pentru streaming muzical. Există şi port USB-C 3.2 aici. Printre tehnologiile de top incluse sunt S-Master HX pentru amplificare digitală, DSD Remastering Engine cu resampling PCM şi DSEE Ultimate ca algoritm.

Etichete: , , , , ,

Sursa: whathifi