Sony lansează două noi modele premium de Walkman: Preț și specificații

Scris de | 19 aprilie, 2022
Sony lansează două noi modele premium de Walkman: Preț și specificații

Sony a anunțat lansarea a două noi modele premium de music playere: NW-WM1ZM2 și NW-WM1AM2.

NW-WM1AM2 a fost reglat pe baza unor ani întregi de experiență în domeniul audio, fiind realizat din materiale premium. Acest nou model prezintă noi standarde pentru seria Sony, Signature, oferind o experiență de audiție mai bună, într-un design de cea mai înaltă calitate.

De altfel, NW-WM1AM2 le permite utilizatorilor să se bucure de un sunet cu o scenă sonoră mai bogată, mai fluidă și mai expansivă, comparativ cu cea a predecesorului său. Ambele playere oferă ocazia de a descărca sau a reda conținut dintr-o întreagă serie de cataloage muzicale, datorită compatibilității Wi-Fi.

Componente premium

De-a lungul istoriei Sony în ceea ce privește gama sa premium de music playere, performanțele au fost obținute printr-o combinație de asamblare a unor componente premium. Modelele NW-WM1ZM2 și NW-WM1AM2 sunt produse ale acestei filosofii.

Sunet mai clar

Modelul NW-WM1ZM2 are o puritate de 99.99% (4N) a carcasei realizata din cupru fără oxigen placat cu aur. Acesta oferă o bază digitală mai solidă și o rigiditate mai mare, permițând formarea unui sunet clar, expansiv, în așa fel încât fiecare instrument să poată fi ascultat ca într-un spectacol live.

Modelul NW-WM1AM2 folosește un cadru din aliaj de aluminiu care susține o carcasă rigidă, rezistentă la zgomotul electric și la alte interferențe, conturând un sunet stabil.

În plus, folosind tehnologia de amplificare digitală S-Master HX, dezvoltată independent pentru Walkman, modelele NW-WM1ZM2 și NW-WM1AM2 oferă o reproducere a sunetului mai fidelă. Amplificatorul digital creează apoi un sunet plin, cu ajutorul componentelor de calitate, fără plumb.

Fiind inspirate după modelul DMP-Z1, ambele music playere asigură o putere mai mare decât modelele anterioare, atât în modul analog, cât și în cel digital.

Tehnologii incluse

FT CAP3 (condensator de înaltă densitate)

Realizat special pentru Sony și ajustat de inginerii Sony, FT CAP3 este încorporat în toate condensatoarele bypass din sursa de alimentare a blocului audio. Acesta contribuit la crearea unui sunet mai fin, cu un spațiu de sunet mai larg, mai multă transparență și bass mai puternic.

Condensator mare solid

Adoptat ca sistem de asistare pentru blocul amplificator, noul condensator de înaltă densitate oferă o capacitate mare și o rezistență scăzută. Deoarece poate alimenta instantaneu cu o cantitate mare de energie, acesta poate reda semnale cu precizie, prevenind căderile bruște de tensiune. El contribuie la un bass mai clar și mai puternic și la elemente vocale clare.

În plus, este pentru prima dată când Sony folosește sudura reflow cu conținut de aur în multe locuri pe suprafața plăcii de circuite. Efectul general este considerabil, inclusiv o localizare îmbunătățită a sunetului și un spațiu de sunet mai larg.

Note mai fidele

Ambele Walkman-uri sunt compatibile cu funcția Balanced Connection și dispun de High-Resolution Audio, permițându-le utilizatorilor să experimenteze melodiile preferate așa cum a intenționat artistul.

Muzică oriunde

NW-WM1ZM2 și NW-WM1AM2 sunt acum compatibile Wi-Fi și rulează Android 11, oferind acces la o gamă largă de genuri și artiști din toată lumea. Utilizatorii pot alege să asculte muzică folosind serviciul preferat de streaming și descărcare sau se pot conecta la un PC pentru a descărca melodii și playlist-uri din colecțiile personale, asigurând o redare a sunetului de înaltă calitate.

Mod de utilizare optimizat

Cu un display mai mare de 5.0” (12.7cm), ambele music playere au acum un panou tactil fluid și foarte sensibil în variantă HD (High Definition), pentru optimizarea experienței de utilizare. Poți, de asemenea, să-ți personalizezi display-ul Walkman Home Screen pentru a se potrivi nevoilor tale individuale.

De asemenea, ambele modele oferă până la 40 de ore de redare 96kHz FLAC non-stop High-Resolution Audio.

Un port USB Type-C este implementat pe ambele modele, oferind transfer rapid al fișierelor audio și conectivitate ușoară cu o gamă largă de dispozitive.

Modelul NW-WM1ZM2 oferă și 256GB de memorie integrată și un slot de card microSD, în vreme ce NW-WM1AM2 are o capacitate de 128GB memorie integrate și un slot de card microSD, astfel încât utilizatorii să poată lua cu ei chiar și cele mai bogate colecții de muzică, oriunde ar merge.

Preț și disponibilitate

NW-WM1ZM2 este disponibil din luna aprilie 2022, la un preț aproximativ de 18.300 de lei.

NW-WM1AM2 este disponibil din aprilie 2022 și costă aproximativ 6.924 lei.

Etichete: , ,