Sony anunță lansarea oficială a căștilor LinkBuds, cu design-ul unic „open ring”

Scris de | 15 februarie, 2022
Sony anunță lansarea oficială a căștilor LinkBuds, cu design-ul unic „open ring”

LinkBuds au fost create folosind un design unic de tip „open ring” și le permit utilizatorilor să redevină conectați la lumea exterioară oricând doresc, fără a compromite experiența de audiție. Noul driver circular are centrul diafragmei deschis, în așa fel încât să ofere transparență audio, permițându-le utilizatorilor să audă foarte clar sunetele din jur, astfel încât să știe întotdeauna când cineva îi strigă în timp ce se află într-un apel sau să poată discuta cu prietenii în timp ce ascultă melodiile preferate.

Au o greutate de aproximativ 4 grame, iar suprafața de protecție care acoperă diafragma difuzorului este integrată în partea superioară, economisind spațiu. Forma generală a fost concepută cu ajutorul datelor extinse referitoare la structura urechii, colectate încă din momentul în care Sony a lansat primele căști intraauriculare din lume, în 1982.

LinkBuds integrează tehnologie precisă de captare a vocii, ce realizează o procesare avansată a semnalului vocal. Algoritmul Sony de reducere a zgomotului a fost dezvoltat utilizând Ai machine learning, folosind mai mult de 500 de milioane de mostre vocale pentru a reduce zgomotul ambiental și a reda vocea într-un mod cât mai clar. LinkBuds le permit utilizatorilor să audă ce spun persoanele din jurul lor atunci când au nevoie, chiar și atunci când atmosfera este una mai zgomotoasă.

Mulțumită DSEE (Digital Sound Enhancement Engine) și procesorului integrat V1 de la Sony căștile vor reproduce toate detaliile melodiilor, cu distorsiuni minime. Un driver circular de 12mm special proiectat oferă un sunet bogat, bine echilibrat. Tehnologia Adaptive Volume Control optimizează în mod automat volumul în funcție de locul în care se află utilizatorii.

LinkBuds sunt foarte ușor de folosit, dar cu funcții avansate. De exemplu, datorită Wide Area Tap, toate comenzile sunt la îndemână. Prin atingerea dublă sau triplă în dreptul oricăreia dintre urechi utilizatorii pot ajusta redarea în funcție de preferințe, nefiind necesară atingerea efectivă a căștilor.

Cu funcția Speak-to-Chat, aceștia pot întrerupe automat muzica imediat ce încep o conversație cu cineva. După încheierea dialogului, muzica este redată automat. LinkBuds vin, de asemenea, cu hands-free, astfel încât utilizatorii să poată obține informații, să se poată conecta cu prietenii, seta remindere și multe altele prin activarea asistentului  vocal preferat, doar rostind „OK Google” sau „Alexa”.

LinkBuds oferă capabilități îmbunătățite integrate cu Microsoft Soundscape. Design-ul lor open ear le permite utilizatorilor să audă semnalizatoare audio și semnalele sonore instalate pe clădiri sau în intersecții, captând atmosfera naturală a mediului înconjurător. Senzorii de poziționare/giroscopici din interiorul căștilor pot detecta direcția capului și le permit utilizatorilor să audă sunetul de la o anumită destinație, fără a utiliza telefonul.

Datorită rezistenței la umiditate IPX4, stropii de apă și transpirația nu vor împiedica redarea melodiilor preferate. De asemenea, utilizatorii se pot bucura de 5.5 ore de autonomie a căștilor și de încă 12 ore folosind carcasa de încărcare elegantă și compactă. O încărcare de doar 10 minute oferă o autonomie a bateriei căștilor de 90 de minute de redare.

LinkBuds vor fi disponibile în două variante de culoare, Gri și Alb, începând cu luna februarie 2022, la un preț aproximativ de 890 de lei.

Etichete: , , , ,