ViewSonic se folosește de Metaverse pentru a ajuta elevii și profesorii

Scris de | 29 iunie, 2022
ViewSonic se folosește de Metaverse pentru a ajuta elevii și profesorii

ViewSonic a prezentat cea mai recentă soluție EdTech în cadrul UNIVERSE by ViewSonic la ISTE Live 22 Conference & Expo, New Orleans, LA, între 27-29 iunie, 2022. Versiunea beta a UNIVERSE by ViewSonic prezintă un mediu virtual 3D construit pentru educație. Acesta facilitează experiențele interactive de învățare care stimulează implicarea și sporesc colaborarea.

UNIVERSE by ViewSonic oferă spații de învățare virtuale imersive, cum ar fi săli de clasă, săli de curs și spații de colaborare. Elevii se pot exprima și pot interacționa cu colegii prin intermediul unor avatare personalizate. Comenzile le permit să navigheze în campusul digital și să se implice alături de colegii de clasă într-un mediu digital în care se vor simți în largul lor și unde pot dezvolta legături personale. Comunicarea se poate realiza intuitiv prin mesaje private și de grup, emoticoane și audio.

Profesorii pot utiliza diverse instrumente de predare cum ar fi partajarea ecranului, prezentarea unui feed și crearea de teste care să se potrivească cel mai bine nevoilor fiecărei clase. Între timp, elevii pot colabora prin discuții deschise în spațiul principal de învățare sau se pot separa în diferite săli de întâlnire pentru discuții mai aplicate.

Cu ajutorul funcțiilor de gestionare a clasei virtuale, profesorii pot comuta între modul curs și modul discuții în funcție de scenariul de învățare. În plus, după fiecare oră sunt disponibile rapoarte detaliate de învățare care oferă informații despre nivelul de implicare al elevilor, sprijinind profesorii cu informații bazate pe date pentru îmbunătățirea rezultatelor învățării într-un mediu digitală.