One UI 5.0 beta vine pe telefoanele Samsung Galaxy S22 în iulie

Scris de | 1 iulie, 2022
One UI 5.0 beta vine pe telefoanele Samsung Galaxy S22 în iulie

Utilizatorii de telefoane Samsung Galaxy S22 s-ar putea bucura de One UI 5.0 mai rapid decât credeţi. Surse apropiate de site-ul specializat pe ştiri Samsung, SamMobile afirmă că beta-ul lui One UI 5.0 va sosi în iulie 2022, iar versiunea finală e aşteptată în octombrie 2022.

Vorbim aici despre o interfaţă custom bazată pe Android 13, care are un timeline de sosire în august. Cei care sunt în programul de test Samsung pot beneficia de beta chiar din această lună pe Galaxy S22, S22+, S22 Ultra. Samsung oferă oportunitatea aceasta mai devreme decât a făcut-o la One UI 4.0. Pe atunci beta-ul a început abia în septembrie, iar versiunea finală a venit în noiembrie. Samsung a mai făcut un pas mare atunci când a anunţat că începând cu seria Galaxy S22 oferă 5 ani de actualizări software.

Între timp Galaxy A-urile noi primesc 4 ani de actualizări. Revenind la One UI 5.0, după ce Galaxy S22 primeşte beta-ul acesta, vine rândul lui Z Fold 3 şi Z Flip 3 pe prcursul verii. Apoi urmează seria Galaxy S21 şi terminalele potente mai vechi. One UI 5.0 va aduce animaţii mai rapide, setări per aplicaţie, un nou Photo Picker şi un mod split screen evoluat. Aşteptăm şi că funcţiile de personalizare Material You preluate de la Google să fie mai evoluate şi să vedem customizarea dusă şi mai departe.

Posibil să apară o nouă variantă de Knox, un nou portofel crypto şi funcţii de Privacy îmbunătăţite.

Etichete: , , , ,

Sursa: Sammobile