Amazon Prime Video primeşte un nou design, cu navigare şi căutare mai facilă

Scris de | 20 iulie, 2022
Amazon Prime Video primeşte un nou design, cu navigare şi căutare mai facilă

În vreme ce Netflix caută noi metode de a ne taxa, Amazon schimbă designul serviciului său de streaming video. Amazon Prime Video a primit un design nou în această săptămână, unul cu navigare superioară şi căutare mai rapidă de conţinut. Ce e nou? Aflaţi mai jos.

Amazon a început să ofere utilizatorilor săi designul cel nou pentru aplicaţia Prime Video, având ca scop principal oferirea unui conţinut mai uşor de accesat. Primul pas este un meniu simplificat, o navigare mai facilă. Clienţii Prime Video pot face browsing printr-o selecţie largă de filme, seriale, transmisii sportive şi canale premium. Sunt la îndemână producţiile exclusive Amazon Prime, precum The Marvelous Miss Maisel, care prezintă o latură necunoscută a comediei standup sau The Lord of the Rings: the Rings of Power, serial care vine în septembrie.

Noul meniu de navigare pentru zona de aplicaţii „de living room” a fost mutat lateral, e mai uşor de găsit. Sunt 6 taburi principale cre pornesc odată cu aplicaţia: Home, Store, Find, Live TV, Free With Ads şi My Stuff. Designul aminteşte de meniul din Android TV sau Google TV sau evident Netflix. Sunt şi opţiuni de sub-navigare, dacă vreţi să navigaţi după conţinut (comedie, acţiune, SF etc) şi altele de gen.

Noul UI aduce un carusel în centru, care prezintă video-uri şi thumbnail-uri mai cinematice, care atrag publicul spre producţii ca The Boys sau The Lake. Găsiţi şi un clasament Top 10 Chart, care vă prezintă cele mai populare conţinuturi de pe Prime Video şi ce e în trending. Super Carousel are artwork în stil poster şi se axează pe producţiile Amazon Originals şi Exclusives. Aparent Amazon a făcut studii şi un carusel e mai plăcut ochiului şi mai confortabil de navigat.

E şi mai uşor să îţi dai seama ce ai inclus în abonamentul tău Prime şi ce trebuie să cumperi. Aceste distincţii se fac cu o bifă albastră, respectiv un icon în formă de pungă de cumpărături. Pagina Find vă va oferi sugestii pe măsură ce scrieţi termenul de căutare în bară de căutare. Puteţi filtra rezultatele după gen de film sau rezoluţie. În acest moment noua interfaţă se găseşte pe Fire TV, Android sau alte medii pe care se afla Prime Video. iOS şi varianta web nu le au încă.

Etichete: , , , , ,