TikTok anunță un parteneriat cu UNTOLD. Cum poți ajunge pe mainstage-ul festivalului de la Cluj

Scris de | 29 iulie, 2022
TikTok anunță un parteneriat cu UNTOLD. Cum poți ajunge pe  mainstage-ul festivalului de la Cluj

TikTok aduce experiența unuia dintre cele mai mari festivaluri de muzică din lume mai aproape de fanii de pe platformă prin parteneriatul cu UNTOLD. Fanii muzicii din comunitatea TikTok vor avea astfel ocazia să intre în universul UNTOLD și să fie mai aproape de artiștii preferați, urmărind cele patru zile de festival live, pe TikTok. În plus, aceștia vor putea să interacționeze cu creatorii de conținut care vor transmite experiența din cadrul festivalului pe platformă.

TikTok continuă să susțină crearea de experiențe autentice pentru utilizatorii din România. La rândul ei, comunitatea TikTok a folosit platforma pentru a-și arăta entuziasmul pentru edițiile anterioare UNTOLD, dar și aprecierea față de muzică. Până în prezent, aproximativ 3.200 de videoclipuri cu hashtag-ul #untoldfestival au fost postate pe TikTok, înregistrând peste 84.9 milioane de vizualizări.

Astfel, TikTok și-a propus să le ofere utilizatorilor platformei ocazia să fie parte din experiența UNTOLD și s-a alăturat celei de-a șaptea ediții a festivalului, care va avea loc în perioada 4-7 august la Cluj-Napoca, sub tema „Temple of Luna”.

În cadrul parteneriatului, TikTok a lansat hashtag challenge-ul #untoldfestival. Pentru a participa, utilizatorii sunt invitați să realizeze un clip video în care dansează pe melodia preferată, iar cei care postează clipul pe TikTok au șansa să apară pe Mainstage-ul festivalului UNTOLD. De asemenea, fanii muzicii de pe TikTok pot să folosească filtrul dedicat ediției UNTOLD de anul acesta, UNTOLD Crush.

În plus, cei prezenți la Cluj se vor putea întâlni cu o mulțime de creatori de conținut, printre care Louis Florea @louismflr și Lorena Vișan @lorevsn, dar și creatori cunoscuți la nivel internațional, precum Adam Kajumi @adamkajumi și Vivien & Norbi @vivi_es_norbi, care vor fi prezenți la cornerul TikTok din cadrul festivalului, unde va exista o serie de activări special create pentru aceștia.

Etichete: , , , , , ,