Din 2022 vei putea comanda preparatele culinare pe care le vezi în videoclipurile de pe TikTok

Scris de | 21 decembrie, 2021
Din 2022 vei putea comanda preparatele culinare pe care le vezi în videoclipurile de pe TikTok

TikTok este în primul rând o platformă de socializare în care oamenii încarcă videoclipuri. Cu toate acestea, datorită TikTok, am observat și o creștere a tendințelor culinare, în care oamenii împărtășesc idei și rețete creative de mâncare, dar dacă ești prea comod să faci singur acele rețete, atunci ai noroc pentru că TikTok implementează ceva care s-ar putea să îți placă.

Potrivit raportului inițial de la Bloomberg, TikTok va colabora cu Virtual Dining Concepts și Grubhub pentru a lansa anul viitor un serviciu de livrare exclusiv marca TikTok Kitchen în SUA. Acest lucru nu înseamnă că TikTok va livra mâncare de la restaurante, ci mai degrabă va face mai ușor de găsit mâncare prezentată în video-uri virale și va oferi utilizatorilor opțiunea de a le comanda.

Potrivit TikTok, ei plănuiesc să lanseze aproximativ 300 de locații în martie și își propun să deschidă peste 1.000 de restaurante până la sfârșitul anului 2022. TikTok confirmă că le va acorda creatorilor credit pentru felurile lor de mâncare. „Vânzările din TikTok Kitchen vor merge atât pentru a sprijini creatorii care au inspirat elementul din meniu, cât și pentru a încuraja și a ajuta alți creatori să se exprime pe platformă, în conformitate cu misiunea TikTok de a inspira creativitatea și de a aduce bucurie utilizatorilor săi.”

Etichete: , , ,

Sursa: TikTok Will Soon Let You Order Food From Those Viral Food Videos