TikTok va oferi opțiunea de a posta videoclipuri în 1080p

Scris de | 21 decembrie, 2021
TikTok va oferi opțiunea de a posta videoclipuri în 1080p

TikTok a anunțat o serie de modificări în aplicațiile sale mobile, inclusiv îmbunătățiri ale rezoluției și, de asemenea, noi efecte. Una dintre principalele modificări noi care vor fi lansate în anumite țări este opțiunea de a încărca videoclipuri în 1080p. În timp ce încărcați videoclipul, selectați „Mai multe opțiuni” și apoi butonul „Încărcare HD” pentru a activa încărcarea în 1080p.

TikTok permite acum și utilizarea efectului Green Screen deasupra GIF-urilor. Utilizatorii își pot alege GIF-ul prin GIPHY, partenerul celor de la TikTok și apoi își pot suprapune videoclipul deasupra GIF-ului folosind efectul Green Screen. Noua funcție de îmbunătățire vizuală ajută la o creștere a calității imaginii videoclipului cu o singură atingere. Pot fi efectuate modificări de bază, inclusiv compensarea expunerii, corecția culorilor și îmbunătățirea în condiții de lumină slabă pentru videoclipurile nou-încărcate sau încărcate din galerie.

Ultima noutate este reprezentată de Voice Effects, care folosește sintetizare audio și poate face ca orice sunet dintr-un videoclip să sune ca un animal sau un instrument muzical. Pentru a accesa această funcție, atingeți butonul „Efecte vocale” din panoul din dreapta din pagina Editare.

Etichete: ,

Sursa: https://www.gsmarena.com/tiktok_enables_1080p_resolution_uploads_in_select_countries-news-52325.php