TikTok îți va permite să filtrezi audiența în timpul live-urilor

Scris de | 15 octombrie, 2021
TikTok îți va permite să filtrezi audiența în timpul live-urilor

Ori de câte ori o persoană intră live pe rețelele de socializare există întotdeauna șansa ca în public să existe un troll sau cineva care simte nevoia să hărțuiască streamerul. Ăsta este motivul pentru care streamurile Twitch cu audiențe mai mari au de obicei moderatori care îl ajută pe cel care se filmează să șteargă aceste tipuri de comentarii urâte pentru a le împiedica să apară în timpul live-ului.

Odată cu creșterea popularității TikTok, din ce în ce mai mulți oameni intră în direct, iar compania a anunțat că va lansa un nou tool care va permite streamerilor TikTok și asistenților lor să dezactiveze video-ul pentru anumiți spectatori.

Acest instrument de dezactivare a sunetului va permite streamerilor să selecteze în timp real cine și ce să vadă. Potrivit TikTok, „Acum, gazda sau ajutorul lor de încredere pot dezactiva temporar un spectator timp de câteva secunde sau minute, sau pe toată durata LIVE-ului.

Dacă un cont este dezactivat pentru o perioadă de timp, întregul istoric al comentariilor persoanei respective va fi, de asemenea, eliminat.

Asus ROG Zephyrus g16 - 2024

Etichete: ,

Sursa: TikTok Now Lets Users Mute Others During A Livestream By Tyler Lee, on 10/13/2021 20:56 PDT