Konica Minolta, partener oficial al festivalului UNTOLD 2022

Scris de | 2 august, 2022
Konica Minolta, partener oficial al festivalului UNTOLD 2022

Konica Minolta Business Solutions România, lider pe piața sistemelor de printare, integrator de soluții IT și furnizor de sisteme de supraveghere și soluții de analiză video avansată, este partener oficial UNTOLD 2022, pentru al doilea an consecutiv.

 Konica Minolta România va fi prezentă la UNTOLD 2022, unde va asigura monitorizarea evenimentului pe durata celor 4 zile, prin intermediul camerelor de supraveghere MOBOTIX și soluțiilor software de analiză video avansată, în parteneriat cu METRICI, brand românesc specializat în soluții software și aplicații bazate pe analiză video și Inteligență Artificială.

People Counting, aplicația software de analiză video care poate detecta numărul de persoane la intrări, ieșiri sau în spațiile aglomerate, va fi utilizată pe tot parcursul festivalului. Totodată, pentru organizarea festivalului, Konica Minolta va pune la dispoziție echipamente multifuncționale și soluții optimizate de printare.

Ediția de anul acesta a festivalului UNTOLD se va desfășura între 4 și 7 august, la Cluj-Napoca. Peste 200 de artiști naționali și internaționali, printre care Above & Beyond, Anne-Marie, Claptone, David Guetta, Don Diablo, J Balvin, Kygo, Lost Frequencies, Major Lazer, Morten, Paul Kalkbrenner Live, Steve Aoki și Tujamo vor urca pe mainstage.

 Konica Minolta România deține un portofoliu complet de soluții video inteligente care includ, pe lângă camere IoT, recunoscute pentru fiabilitatea lor în condiții extreme, soluții de analiză video avansată bazată pe Inteligență Artificială și platforme de management video deschise, care asigură integrarea tuturor componentelor sistemului de securitate și interoperabilitatea cu sisteme de terță parte.

Compania oferă soluții video personalizate pentru companii din cele mai diverse domenii de activitate, de la industria de retail, sectorul industrial și de producţie, energie şi utilităţi, transport, construcţii, până la sectorul de sănătate, educaţie sau instituţii publice.

Pe piața locală, Konica Minolta România mai furnizează aplicații de analiză termică și detecție a feței, soluții de management al traficului, aplicații pentru gestionarea parcărilor sau aplicații de inspecție vizuală calitativă.

Conform rezultatelor financiare obținute în anul fiscal 2021, Konica Minolta România ocupă primul loc pe segmentul echipamentelor laser A3 pentru birouri, cu o cotă de piață de 39,2% pentru echipamentele color și 31,6% pentru echipamentele alb – negru, și A4 alb – negru, cu o cotă de piață de 28,8%.

Totodată, compania își menține poziția de lider pe piața sistemelor de tipar digital, cu o cotă de piață de 54,2%.

Asus ROG Zephyrus g16 - 2024

Etichete: , ,